Megbízhatóság, könnyű használat és kimagasló munkaminőség jellemzi a LEMKEN EurOpal és VariOpal ekéket, amik  a megbízható munkavégzést, a kezelői kényelmet és a kimagasló munkaminőséget egyesítik magukban.

Minden gazda jól tudja, hogy az eke pontos beállításával minimálisra csökkenti az anyagkopást és az üzemanyag felhasználás is gazdaságos marad.

Minden LEMKEN függesztett eke rendelkezik a jól bevált UNITURN hidraulikus fordítóművel, amely a kettős működtetésű átfordító munkahengert és az automatikus ekedőlés reteszelést is magában foglalja, így az átfordítás gyors és pontos lehet.

A rövid és erős átfordító tengely a kemény erőbehatásoknak és a folyamatos terhelésnek is ellenáll. A fordítókar válogatott, hőkezelt acélokból készül, ez garantálja kopásállóságát és stabilitását.

Tökéletes tervezés – kimagasló munkaminőség
Könnyű beállítás - túlterhelés elleni védelem

Minden LEMKEN túlterhelés elleni biztosítás a kitérésen alapszik. Amikor az eke akadályba ütközik, a rendszer - nagy kioldási és visszatérítő erővel - finom, erőbehatásoktól mentes kioldást biztosít, így mind a traktorra, mind az ekére csökkentett igénybevétel jut.

Ha kötött talajokon vagy nehéz körül mények között dolgozik, a nagy kioldóerő biztosítja azt, hogy az ekefej mindig szilárdan a talajban maradjon.

Az EurOpal, VariOpal függesztett ekék részletes leírása megtaláható itt >>

A Diamant félig-függesztett ekék részletes leírása itt olvasható >>>