Az elődjei révén, nagy hagyományokkal rendelkező Kubota 2420, már tökéletesített megoldásaival még megbízhatóbb és még takarékosabb lett. Kompakt traktorként a mezőgazdaság számos területén megállja a helyét. Istállók, kertek, ültetvények számára, elegendő erejével, jó manőverező képességével ideális traktor.

Háromhengeres Kubota dízelmotorja nem csak takarékos, de kellően erős is, hogy megbirkózzon bármilyen feladattal. A kis rezgésnek köszönhetően a vezető kényelme is jelentősen javult.

Hátsó 3-pont függesztése pontosan beállítható, erős, sokféle munkagép üzemeltetésére, szállítására alkalmas.

Szervokormányának köszönhetően könnyen irányítható, kis körön fordul, emiatt precíz és jól manőverezhető gép. Rezgéscsillapító rendszere elősegíti a kényelmesebb kezelést, a nagyobb komfortot.

A traktort már több hazai kiállításon is megcsodálhatták az érdeklődők és nagy sikert aratott a látogatók körében. Kilenc előre és három hátra meneti fokozattal rendelkező váltója segít minden művelethez a megfelelő munkasebességet tartani. A három féle abroncsozás is nagyban hozzájárul, hogy minél változatosabb talajon és munkakörnyezetben alkalmazható legyen.

Minden tulajdonságát figyelembe véve ideális társ lehet kis gazdaságokban, kerti célokra vagy professzionális felhasználásra egyaránt.

A traktor pontos technikai adatait és brossúráját itt találja.

 

Traktor nyereményjátékunk 2014. június 30-ig tart. Hogy esélyt szerezzen a traktor megnyerésére elég egy apróhirdetést feladni oldalunkon. A részvétel további feltételeihez és a játék leírásához látogassa meg a traktorsorsolas.agroinform.com oldalunkat!