A Syncro-Trade Kft.  már ötödik éve áll ügyfelei rendelkezésére. Megbízható szolgáltatásainak köszönhetően nem csak Izsák vonzáskörzetéből, hanem távolabbi megyékből is kapnak megbízást.

A megbízhatóság szolgáltatásuk minden területén elsőbbséget élvez. Náluk nem fordulhat elő az, hogy egy – akár csak szóban – elvállalt fuvart késleltessenek azért, mert egy nagyobb volumenű megbízást kaptak. Fehér Zoltán ügyvezető igazgató az Agroinformnak így fogalmazott; „többször szembesülünk azzal, hogy a megbízó csodálkozik, amikor munkatársaink pontosan jelennek meg a megbeszélt időpontban, hogy felvegyék az árut”.

A Syncro-Trade Kft. megbízhatóságának egyik alap pillére a korszerű géppark. Mivel erre nagy gondot fordítanak, így a járművek biztosan eljutnak a kívánt célállomásra, a megrendelőt nem érheti meglepetés.

„Sajnos, megjelentek a piacon olyan szállítók, akik alacsonyabb áraikkal igyekeznek átcsábítani az ügyfeleket. Ugyanakkor elavult gépparkkal dolgoznak, így az ügyfél sohasem lehet biztos abban, hogy a gép ténylegesen időben megérkezik-e a célállomásra” – fejtette ki portálunknak Fehér Zoltán, aki továbbra is a minőségi, megbízható szolgáltatás mellett kötelezi el magát, és igyekszik elérhető árakat, illetve különböző visszfuvaros megoldásokat kínálni ügyfeleinek.

Szerencsére a piac többsége még mindig a megbízhatóság mellett teszi le voksát. Ezt bizonyítják az alábbi ügyfelek is, akik rendszeresen a Syncro-Trade Kft.-vel szállíttatnak: