Tisztelt (leendő) Partnerünk!

Szeretettel meghívjuk az INTERAT ZRT. és a WEIDEMANN közös rakodógép bemutatójára, mely 2011. október 07-én, pénteken lesz, 10:00 órai kezdettel (helyszín: 2060 BICSKE, Csabdi út 2.).

A WEIDEMANN jelen van a legkülönbözőbb szakterületek partnereként, akár a mezőgazdaságban, állattenyésztésben, vagy parkápolásban és kertépítésben, csak úgy, mint az építőiparban, vagy kommunális- és ipari feladatok ellátásában.
A rakodógépek kiváló gyártási minősége, az alacsony üzemeltetési költségek, a megbízhatóság, a magas teljesítmény és a hosszú élettartam, gazdaságos és biztos befektetést jelent, továbbá, optimális költség/haszon arányt biztosítanak.

Gépbemutatónk során, Tisztelt Partnereinknek szeretnénk betekintést engedni a WEIDEMANN-gépek színes világába, ahol egy fogadással egybekötött szakmai beszélgetésen szakembereink készséggel állnak rendelkezésükre, és érdeklődés esetén személyre szabott árajánlatot adnak.

A rendezvény részleteiről weboldalunkon, az alábbi linken olvashat:
http://www.interatzrt.hu/weidemann-gepbemutato-2011-oktober-07

A rendezvényre regisztrálni az alábbi szelvény kitöltésével lehet, amit az info@interat.hu e-mail címre, vagy faxon a 06-22/350-774 számra kell visszaküldeni:
a regisztrációs szelvényt letöltheti ide kattintva!