2015.08.31-ig tart a Makita kertészeti és erdészeti kisgépekre, illetve segédanyagokra vonatkozó akció az AXIÁL-nál, melyek között nagy választékban találhatók fűnyírók, fűnyírótraktorok, láncfűrészek, sövényvágók, motoros kaszák, és még sok egyéb termékek, melyek kertápoláshoz, erdőgazdálkodáshoz kiválóan használhatók. De óriási kedvezménnyel juthat hozzá most kifutó kerti gépekhez is. Részletekről érdeklődjön az AXIÁL boltjaiban.

axiál

axiál

AQUA NON STOP– Bálázó aprítókés élezés

Ezen aprítóberendezés alkalmazása egy tökéletes „szecskázós” bálázó megalkotását tette lehetővé. A ROTO CUT aprítószerkezet „lelke” a 14-25 késből álló és a négyágú csillag alakú fogakból felépülő aprító rotorból áll, mely rendkívül gyors és precíz aprítást végez és hatékonyan dolgozik. Így a termény rövid és apró darabokra kerül felszeletelésre, ezáltal a bálák jobban tömöríthetők és így jobb takarmányminőség állítható elő. Az aprítókések rendkívül nagy igénybevételnek vannak kitéve, ezáltal a természetes kopásuk is nagy, így a kések folyamatos karbantartást igényelnek. Mivel a kések egyedi formájúak, ezért élezésük is körülményesebb. Mindezek kiküszöbölésére a hatékony és gyors utánköszörülés érdekében fejlesztette ki a CLAAS az AQUA NON STOP névre hallgató profi, félautomata köszörűjét.
axiál

ROTO CUT aprítószerkezettel rendelkező bálázók gazdaságos kihasználást és jövedelmezőbb üzemeltetést biztosítanak.

Szakértelem a bála körül

Az AXIÁL Kft. az idei bálázási szezonban is az Önök rendelkezésére áll bálakötöző és bálacsomagoló anyagok széles választékával. Kínálatunkban továbbra is megtalálhatók a profi minőségű, prémium kategóriák típusai, de természetesen a szolidabb árfekvésű termékkörökben is tudunk alternatívát kínálni.

axiál

Az AXIÁL ajánlata az akció időtartama alatt (2015. május 31-ig) történő megrendelésekre, illetve a készlet erejéig érvényes.

Kattintson a képre és töltse le a teljes kiadványt!axiál