Három 6-os a Landinitől - Nem ördögtől valók…

A korábbi cikkeinkből már kiderült olvasóink számára, hogy sok újdonsággal indult az év a Landini háza táján. Az alábbi összeállításunkból megtudhatja, hogy milyen lehetőségeket kínál a gazdáknak a három új 6-os széria egy-egy modellje.

„Üdvözlet egy másik világban” – a Landini új reklámkampányának szlogenje egy új Landini traktor fülkéjének hatását kívánja érzékeltetni: új generáció, új technikával.

6-130C – Az univerzális

Az új 6C egy sokoldalú, univerzális traktorsorozat: talajmunkákban, rakodásban, állattartó telepen, kommunális területeken, kis és nagy gazdaságokban egyaránt jól kielégíti az egyre növekvő teljesítményigényeket. A 6-130C kétféle teljesítménye közül az egyik a „normál”, amely minden munkaművelet esetén rendelkezésünkre áll (121 LE).
A másik egy növelt érték (133 LE), melyet a TLT-vel végzett munkák vagy szállítás során tudunk kihasználni.

6-145L – Az igavonó

Így hívtuk a 6L széria elődjét is, de a mostanira szintén illik ez a jelző, hiszen ez a Landpower reinkarnációja egy kicsit másképp, de a lényeget tekintve változatlanul. Maradt a robusztus felépítés, a nagydarab vas, ami kategóriájában oly kedveltté teszi ezt a gépcsaládot. Továbbra is az egyszerű kezelhetőség áll a fókuszban.

6-145 – Az új technika

A típusjelzésből eltűnő „L” betű egy új dimenziót, magasabb műszaki szintet jelent az előző két modellhez képest.
A motor itt is 4500 köbcentiméteres, SCR-rel, elektronikus vezérléssel (max. teljesítmény 143 LE). Említést érdemelnek a legyezőszerűen előrenyitható, könnyen tisztítható hűtők. Igazán figyelemfelkeltő a ZF „ROBOSHIFT” sebességváltó, amelyet a nagy testvér 7-es szériában is alkalmaz a Landini.

FENDT GÉPBEMUTATÓ!

Fendt Vario 714 S4 / 716 S4

A Fendt gyártási kapacitásának csaknem felét a 700-as széria teszi ki. A gyár egyszerűen csak "leguniverzálisabb nagy traktorok" -nak nevezi őket, hiszen a szállítástól a szántásig, a vetéstől a homlokrakodásig mindenre tökéletesen alkalmasak.

Világszerte a legnépszerűbb Fendt traktorok a 700-as széria tagjai.

Fendt 700-as széria: Robosztus és kényelmes

A gép felépítése és robusztussága a nehéz talajmunkákat szolgálja. Rendkívüli kanyarodási képessége a táblavégi fordulóknál, a szállításban és a homlokrakodásban egyaránt jól kihasználhatók. Megnövelt hidraulikus teljesítményének köszönhetően kategóriájában minden munkaeszközt kényelmesen lehet vele üzemeltetni. Az új VisioPlus kabin páratlan kilátást biztosít a traktor előtti és mögötti munkaterületre, a vezetőülésből pedig maximális kényelem mellett láthatunk rá a frontfüggesztésre, a kiemelt homlokrakodóra és a hátsó függesztőműre.

Időszerű beszélni az önjáró permetezőgép használatáról!

A főszerepben: Berthoud Raptor 3240

A permetezőgépek alapvető feladata a növényvédő szakmérnök által meghatározott hatóanyag pontos kijuttatása a növény felületére. A növényvédelem precíz, felelősségteljes munkavégzést követel. Mondhatnánk azt is, hogy megismételhetetlen művelet.

A feladat

A manapság jellemző szeszélyes időjárásban nehéz az optimálishoz legalább közelítő körülmények között dolgozni. Ezért is nagyon fontos, hogy permetezőgépünk a legpontosabb permetlé-szabályozással, kiváló keretstabilitással legyen alkalmas a nagy sebességű munkavégzésre.

...és a megoldás

Az elvárható nagy napi teljesítmény természetesen nem képzelhető el az önjáró alépítmény és a permetező felépítmény tökéletes összhangja nélkül. A Berthoud növényvédő gépek Raptor önjáró permetezője magas szintű- gyakorlatias megoldásokkal szolgálja a vevői- és környezetvédelmi érdekeket.

undefined

Berthoud Raptor 3240

Kattintson a képre és töltse le a teljes újságot!