A kötelező zöldítést is igyekszik segíteni az AXIÁL Kft. legújabb alkatrész katalógusával. GPS sorvezetőkkel és területmérő műszerek kínálata mellett előtérben a bálázók előkészítése is.

axiál

Az ajánlat a visszavonásig érvényes.

A ProMark 120 rendkívüli költséghatékonyságával és precíz kialakításával hiánytalanul kielégíti a legnagyobb szintű felmérési eljárásokat. Az AXIÁL április ajánlatában most kedvezményes áron vásárolhatja meg a készülékcsomagot, melynek tartalma:

  • Spectra Precision ProMark 120 kézi adatgyűjtő
  • GPS L1 külső geodéziai antenna
  • 8 munkaórával bíró akkumulátor
  • Beépített kamera képek csatolásához
  • Egyszerű fejleszthetőség
  • 1 év alap garancia
  • DigiTerra Explorer v7 Professional területmérő szoftver
  • Egy 2 cm-es karbon prizmarúdaxiál

Az AXIÁL Kft. rövid határidővel vállalja a ROTO CUT rendszerű aprítószerkezettel szerelt bálázók késének élezését Aqua Non Stop késélezővel. Juttassa el bálázójának késeit a legközelebbi AXIÁL telephelyre, azok másnap a bajai központba kerülnek és néhány munkanapon belül bármely telephelyen élezés után átvehetők. Az élezéssel kapcsolatban további információkért lapozza az Axiál Akciós Alkatrész Katalógusát!

Sulky DX 20+ és DX 30 műtrágyaszórókaxiál

2015. április 30-ig a Sulky DX 20+ és DX 30 típusú műtrágyaszórórak most akciósan rendelheti meg az AXIÁL Kft.-től. Mindkét típus alapból 900 literes döntött tartállyal rendelkezik. A gépek lengő boltozódás gátlóval és a DX 30 esetében Tribord táblaszéli szórással rendelkeznek. Opcionálisan 2100 vagy 2700 literig magasítható tartályokkal rendelhetők. A megrendelés részleteit megtalálhatják az Alkatrész Akció katalógus 22. oldalán!

Kertápolás? Erdőgazdálkodás? Makita!
axiál

Kezdetét vette a Makita kertészeti és erdészeti kisgépekre, illetve segédanyagokra vonatkozó akció is, mely 2015.03.01-től 2015.08.31-ig tart. Az akciós kínálatban nagy választékban találhatók fűnyírók, fűnyírótraktorok, láncfűrészek, sövényvágók, motoros kaszák, és még sok egyéb termék, melyek kertápoláshoz, erdőgazdálkodáshoz kiválóan használhatók. Az akcióban több újdonság is szerepel, de természetesen a jól bevált és szükséges segédanyagok, damilok, damilfejek, láncfűrész láncok, kenőanyagok is nagy választékban elérhetők az AXIÁL üzleteiben.

Kattintson a képre és töltse le a katalógust!

axiál