Miért válassza a spanyol gyártótól származó mezőgazdasági pótkocsikat?

Termékeikett saját gyártási koncepció szerint gyártják:

Saját tervezés.

A termékfejlesztést és a gyártást a legjobb beszállítókkal együttműködésben végezik, beépítve a legújabb technológiákat, például a lézerek alkalmazását és az acélfeldolgozás más innovatív módszereit.

Pótkocsijaikat márkakereskedőkön keresztül forgalmazzák, tapasztalt értékesítési képviselők támogatásával. Pl.: Goldcorn SRO.

Évente 6-700 db pótkocsit gyártanak.

pótkocsi

A pótkocsik tervezésénél és gyártásánál a legújabb technológiákat alkalmazza a gyártó.

Tevékenységük középpontjában a magas minőségű acélok, illetve fejlett technológiával gyártott gépek gyártása és forgalmazása áll:

Pótkocsik (3-40 tonna), önhordó, moduláris vagy többfelhasználású (takarmányhoz, szarvasmarhához, gépekhez, szalmabálákhoz, takarmányhoz, rekeszekhez és nagy zsákokhoz)

Trágyaszóró (2-30 m3)

Tartályhajók (4 000 l-től 30 000 l-ig)

Műtrágyák (3-18 m3)

pótkocsi

Termékeik prémium minőségben készülnek.

Moduláris gyártási folyamatuk azt jelenti, hogy a pótkocsi összeszerelése csak néhány órát vesz igénybe, melyet műszaki részlegük minden lépésben felügyel és szigorú minőségellenőrzésnek vet alá. Minősítésük és szabványaik garantálják a tervezés, fejlesztés, gyártás és forgalmazás folyamatát, ez is bizonyítja a minőség iránti elhivatottságukat és a folyamatos fejlesztéseket.

Az elmúlt években elért fejlődésük nagyon pozitív volt. Elhivatottságuk ügyfeleik igényeinek kielégítésére és termékeik minősége együttesen segítette őket abban, hogy tizenkét egymást követő évben vezető szerepet töltsenek be a mezőgazdasági pótkocsik értékesítésében Spanyolországban és Európa-szerte. Jelenleg termékeiket minden kontinensen értékesítik. A Garcia pótkocsik már 130 országban vannak jelen.

A pótkocsikínálat megtekintéséhez kattintson ide!

További információért keresse bizalommal a Goldcorn SRO kollégáit.