Az MF 7600-as sorozat bemutatása óta számos díjat nyert. Többek között a hannoveri Agritechnika kiállítás, a budapesti AgroMash Expo győztese a gépcsalád. A díjak az élenjáró, azonban egyszerűen kezelhető fejlesztéskért, a megnyerő külső megjelenésért, valamint a kiváló hatékonyságért jártak. Most itt a lehetőség, hogy az Austro Diesel készletén található akciós gépek közül válasszon gazdaságába 6 hengeres erőgépeket.

A 9 tagból álló traktorcsaládnak első pillantásra nagyon meggyőző külseje van. A tervezésnél a tetszetős megjelenés mellett az előd, MF 6400/7400 sorozatok előnyeinek megtartása volt az egyik cél. A keskeny motorháztető-kialakítás, valamint a széles, nagy üvegfelületekkel ellátott fülke kiváló kilátást nyújt minden irányba. A szembetűnően hosszú tengelytáv (majd 3 méter) pedig nemcsak robosztussá teszi a megjelenést, de jelentősen segíti a vonóerő és a stabilitás növelését.

Massey Ferguson

Azonnali érdeklődés: 0630-530-5565

Az erőt 6 hengeres 6,6 illetve 7,4 literes SISU Power motorok biztosítják, amelyek egytől-egyig SCR füstgázkezelő rendszert alkalmaznak. A rendszer révén 10-15%-kal csökkenhet az üzemanyag-fogyasztás egy nem SCR-es géphez képest.

A Massey Ferguson traktorok sikerének egyik kulcsa az erőátvitel. A gazdálkodók egyéni igényeinek a kielégítése a legfontosabb cél. Olyan traktort szeretne a gyár biztosítani, amely kompromisszumok nélkül a legjobb megoldást nyújtja, mind teljesítményben, mind felszereltségben és kényelemben. A 7600-asok hajtóműválaszték terén élenjárók. Három váltórendszer érhető el a gépekhez: a Dyna-4-es 16/16-os, a Dyna-6-os 24/24-es félpowershift rendszerek, valamint a váltóépítés csúcsát jelentő Dyna-VT fokozatmentes hajtóműrendszer. Fontos hangsúlyozni, hogy nem új fejlesztésekről van szó, hanem kiforrott megoldásokról. Az eredeti Dynashift hajtómű 1991-es bevezetése óta többszázezer Dyna hajtómű került legyártásra, amelyek mára precíziós és megbízható eszközökké fejlődtek az erőátvitelben.

A hátsó emelőmű teherbírása modelltől függően 7100-tól egészen 9300 kg-ig terjedhet. Ezzel bármilyen, a kategóriában használt munkaeszközt hatékonyan és biztosan lehet alkalmazni. Az elektronikus emelőmű-vezérlés milliméter pontos süllyesztést tesz lehetővé, az akár 150 l/perces zárt rendszerű hidraulika pedig a gyors és erőteljes működtetést segíti elő.

Massey Ferguson

A legmagasabb, „Exclusive” felszereltségű MF 7600-as traktorokban megjelenik a joystick vezérlés. A leggyakrabban használt kezelőszervek kerültek egy egységre. A vezérlőkaron lehetséges kezelni a hidraulikát, emelőművet, TLT vezérlést, motorfordulat és sebesség memóriát, táblavégi fordulót.

A traktorokban két sebességmemória érhető el. Be lehet állítani 50, de akár 3 km/h-t is a memóriába. TLT vezérlés is több fokozatban érhető el. Az 540 fordulat/perces ECO üzemmód például könnyebb munkák esetén jelentősen csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Az MF 7600-as traktorok tehát rengeteg új fejlesztéssel léptek a színre 2011 végén. Most, 2015 elején még a készlet erejéig akciósan biztosítja az Austro Diesel a leköszönő modellcsalád gépeit.
Massey FergusonMinden akciós MF 7600-as traktor elérhető kamatmentes finanazírozás mellett! Amennyiben traktorberuházást tervez, kérjük, ne feledkezzen meg a Massey Fergusonról. Keresse még ma helyi MF kereskedőjét és bátran érdeklődjön! A tájékozottság mindenkinek jár!

Azonnali érdeklődés: 0630-530-5565