A KITE Zrt. több évtizedes szakértelmének köszönhetően mindent biztosít partnerei számára, ami egy gazdálkodó biztonságos és jövedelmező termeléséhez szükséges. Legyen szó teljes körű finanszírozásról szántóföldi kultúrákra, bérgépszolgáltatásról, használt- és új gépkereskedelemről, vagy akár professzionális szervizszolgálatról szakmai képzéssel kiegészítve, – a KITE Zrt. megbízhatóan, magas színvonalon szolgáltat az év 365 napján.

A KITE Zrt. ikonikus gépmárkája a John Deere, amelynek már több mint 40 éve az egyetlen hivatalos magyarországi forgalmazója.

Mindezeken felül még mindig maradtak olyan személyre szabott konstrukciók és egyedülálló előnyök, amiért érdemes a KITE partnerévé válni...

– Ezeket a kedvező feltételeket hallgassuk meg a Bíbic-Agro Bt. házigazdájától, Kiss Józseftől, aki John Deere traktorflottája mellől mondja el, hogy mit jelent számára a KITE Zrt.-vel ápolt több évtizedes együttműködés:

 

A gazda együttműködése a KITE Zrt.-vel a négy fő szántóföldi növény finanszírozásával kezdődött még a 90'-es években.

A szántóföldi gépmunkákat abban az időben még csak egy nyugati gyártmányú vezérgépre és több MTZ traktorra alapozhatta a gazda, – ám a zászlóshajónak szánt erőgép olyan sokszor meghibásodott, hogy le kellett cserélni. Ekkor érkezett meg a Bíbic-Agro udvarára az első John Deere traktor. John Deere traktor

"Mára a John Deere flottánk tagja 6 darab traktor és két kombájn, amelyekkel összesen egybevéve sem volt soha annyi probléma, mint az első más márkájú traktorommal... Nagyon meg vagyok elégedve a John Deere megbízhatóságával és minőségével."

– Nyilatkozta a büszke gazda, aki arról is beszámolt, hogy a KITE Zrt. bérgép szolgáltatásának köszönheti a második kombájnját, amellyel már egy aratási szezont végig dolgozott, a legnagyobb megelégedéssel.

"Annyira megtetszett a John Deere WTS9560 kombájn munkája a bérleti időszak alatt, hogy megvásároltuk a gépet.

Nagy segítséget jelentett, hogy a vételárat terménnyel is fizethettem, hiszen így gyorsabban és egyszerűbben be tudtam fektetni a megmaradt gabonám árát."

A termelő már évek óta él a KITE Zrt. által biztosított átalánydíjas szervizszerződés lehetőségével is.

Az átalánydíjas konstrukció olyan több géppel is rendelkező gazdálkodók számára ajánlott, akik számára fontos, hogy az év bármely napján rendelkezésre álljon a KITE szervizszolgálat.

A megbízható szervizen kívül a magas szintű gépkezelői szaktudásra is szükség van, amikor egy új John Deere gép áll munkába a gazdaságban.

"Mi is igénybe vettük a KITE Zrt. gépkezelői képzését, amelyre először a traktorosaimat küldtem el. Fontosnak tartom, hogy a gépeinkkel a magas színvonalú technika legoptimálisabb kihasználása mellett, költséghatékonyan, gazdaságos üzemanyag-fogyasztás mellett termeljünk."
JohnDeere szántás