Jó hírünk van! Az Alpha-Vet Kft. segít neked ebben. Több éves tapasztalattal és megannyi megelégedett vásárolóval bemutatjuk neked az innovatív, egyedi hatásmechanizmusú, 100%-ban természetes, magyar terméket, a Zöldpajzsot. Egy készítmény, mely tartalmaz minden olyan hasznos mikro-, makro és mezo elemet mellyel

kertedet kirobbanó formába hozhatod!

Magas nitrogén tartalmának köszönhetően, pázsitod újra zöld színben pompázhat. Magnézium segítségével gyümölcseid ízesebbek, vitálisabbak lesznek, vitamin tartalmuk megnő és tovább eltárolhatod őket. Használata mellett nem kell tartanod a gyümölcshéj repedésétőt. Egyedi összetételében megtalálható a bór is, ami segít, hogy virágaid soha nem látott ékkövei legyenek kertednek.

kert

A Zöldpajzs 100%-ban természetes, magyar termék.

Használd a Zöldpajzsot és felejtsd el a levélsárgulást. Huminsav tartalmával hatékonyan stimulálja a növények saját immunrendszerét, ezzel bármilyen időjárási stresszt képesek lesznek átvészelni. Kijuttatása nagyon egyszerű és rendkívül gazdaságos, hiszen sűrűsége és kivételes beltartalma lehetővé teszi, hogy kis koncentráció mellett is gyönyörűvé varázsolja a kertet.

Elég mindösszesen 1-2 dl a 10 l-es háti permetezőbe vagy az öntözőkannába. Így permetezd gyepedet 2-4 hetente, hogy a te kerted legyen a legzöldebb. Ha balkonnövényeid vannak, keverj 1dl Zöldpajzsot az öntözőkannába, és virágaid, fűszernövényeid új erőre kapnak. Gyümölcsfáid, zöldségeid növényvédelmi permetezése mellé, keverj mindig 1 dl ZöldpajzsotNemcsak a növényvédelmi hatás fog megugrani,

növényeid ellenállóbbak, egészségesebbek lesznek, jóval több termést hoznak majd.

A készítmény növeli a termés mennyiségét és javítja a minőségét, élelmezési várakozási ideje pedig 0 nap.

Facsemetéid vannak? Beöntözéskor juttass ki Zöldpajzsot is 2 dl/10 l víz mennyiségben, így kerüld el az ültetés utáni stresszt, és tapasztald, hogy növényeid hamarabb termőre fordulnak. Folyékony halmazállapotú, így nem kell tartanod szűrődugulástól vagy oldhatóságtól. Mivel egy teljesen organikus szerről van szó, az élelmezési várakozási ideje 0 nap.

A permetezést követően gyermekeid, házi kedvenceid nyugodtan kimehetnek a kertbe játszani.

A Zöldpajzsot megvásárolhatod az alábbi webshopokban: 
• Kertlap Piactér
• eMAG

Természetesen a Zöldpajzs nagyüzemi növénytermesztésben is kiválóan felhasználható, valamennyi szántóföldi-, gyümölcs- és zöldségkultúrában. Megannyi hazai gazdálkodó és termelő évek óta alkalmazza nagy elégedettséggel. Egyedi hatásmechanizmusának köszönhetően elnyerte a Magyar Növénytermesztésért Termék nagydíjat is!

műtrágya

Nagyüzemi növénytermesztésben is sikerrel használják.

  • Hatékonyabb vízháztartás, jobb aszálytűrés.
  • Minden komponense a növények számára gyorsan hasznosuló kelát kötésben található.
  • A növényeknek nő a betegségekkel szembeni ellenálló képessége.
  • Növeli a termés mennyiségét és javítja annak minőségét.
  • Élelmezés- és munkaegészségügyi várakozási idő: 0 nap.
  • Rovar- és gombaölő szerekkel egy menetben kijuttatható.

Amennyiben kérdése van a technológiába illesztéssel kapcsolatban, kérjük, keresse szaktanácsadóinkat a www.alphaplant.hu oldalon.

zöldpajzs