Multiva WingMaster 360 H kombinált szántóföldi nehéz kultivátor

A debreceni Farmer Expón zajló talajművelési bemutatón 600 gazda előtt bizonyított a Multiva WingMaster grubber. A hidraulikus állíthatóságnak köszönhetően a WingMater precízen tartja a kiválasztott munkamélységet, és tömörödött, kötött talajtípusok esetén is eredményesen dolgozik. A Wingmaster grubberek legfontosabb jellemzői: robosztus kések, masszív tárcsalapok és hatékony rögtömörítő henger.

A most kezdődő Kelet-magyarországi bemutatókörút első állomása lesz a Bosod megyei Mezőcsát. A bemutató tervezett állomásai: Polgár, Hajdúnánás, Hajdúböszörmény, Derecske, Földes, Bihartorda etc. A gép kipróbálható, demóra jelentkezni a lap alján lévő elérhetőségen lehet.

Discmaster 6000 rövidtárcsa

A tavalyi kelet-magyarországi demónapok a gyakorlatban is igazolták a DiscMaster rövidtárcsák robosztus felépítését, kiváló talajkeverő és rögtörő képességét  A bemutatón résztvevő DiscMaster 6000 munkaszélessége 6 méter, 47 egyenként 52 cm átmérőjű csipkés tárcsalappal van felszerelve.

Az agresszív kialakítású ívelt tárcsalapok a tartótengelyhez képest 20 fokos szöget zárnak be. A munkagép hátulján lévő rög-tömörítő henger lezárja talajfelszínt és megóvja azt a további kipárolgástól.

Bobcat TL 470

A Bobcat TL 470 HF típusú gépe a Magyarországon jelenleg a leggyorsabb műveletvégzésre képes teleszkópos rakodó. Ez adódik a 130 lóerős Perkins motor teljesítményéből, illetve az ehhez optimalizált 190 l/perc hidraulika folyadék szállítási képességgel bíró axiál dugattyús szivattyúból. A TL470 HF hét méter emelési magassággal rendelkezik és behúzott gémmel 3.5t teherbírásra képes. Alapfelszereltségben tartalmazza a háromféle kormányzási lehetőséget a körpanorámás vezető fülkét a vonófejet és a hátsó elektromos kiépítést. A felszereltségek közé tartozhat még a visszafordítható ventilátor lapát, a klíma, a hidraulikus szerszámcserélő, és a légfék is amellyel akár 12 tonnát is vontathat a gép. A TL 470 HF teljesen hidrosztatikus erőátviteli rendszerrel van ellátva. Az irányváltás és a gémműveletek egy kézzel a joystickról vezérelhetőek.
Minden Bobcat gyártmányú gépre 3 év 4000 üzemóra gyári garancia vonatkozik felszereltségtől függetlenül.



Időpont: 2013. augusztus 30.
Helyszín: Mezőcsát
Igrici/Hejőpapi autópálya lehajtó után, Igrici községet elhagyva Mezőcsát irányába bal oldalt a strand előtti aszfaltos bekötőúton.
É  47° 50' 46.5" N  K  20° 55' 19.4" E

Program:
9:00 - Regisztráció
10:00 –késő Délutánig Szántóföldi gyakorlati bemutató


A szervezők kérik, hogy aki tudja a részvételi szándékát előre jelezze,
a rendezvénnyel vagy a gépekkel kapcsolatos kérdéseket szintén szívesen megválaszolják.
A bemutató rossz idő esetén is meg lesz tartva!


Multiva Szabados Zoltán (szabados.zoltan@ragrar.hu) www.ragrar.hu
Tel: 06-30-277-4572
Bobcat Gergely István (gergely@dmker.hu) www.dmker.hu
Tel: 06-30-492-3641