Magyarországon a KITE Zrt. az egyetlen hivatalos új John Deere gépforgalmazó. Éppen ezért hazánkban a KITE Zrt. rendelkezik közvetlen gyártói háttértámogatással például a gyári jótállás ellátására és a termékfejlesztő programok elvégzésére.

Ha új John Deere traktor vásárlásán gondolkozik, menjen biztosra és válassza a KITE Zrt.-t. Immáron több, mint 45 éve a cég hitvallása a gazdaságokra szabott megoldások kínálása!

John Deere

Hazánkban egyedül a KITE Zrt. rendelkezik közvetlen gyártói háttértámogatással.

A traktorvásárlást követően sem marad magára a gazdálkodó a „gépéletúton”. A KITE Zrt. által értékesített gépek a vevő nevén szerepelnek a gyártó garanciarendszerében, és ez folyamatos szervizfelügyeletet jelent a gazdálkodó számára. A több mint 300 fős, terv szerint képzett KITE szervizapparátus gyártói háttértámogatással segíti Önt a géphasználat teljes ideje alatt!

John Deere

KITE Zrt.: A traktorvásárlást követően sem hagyjuk magára a „gépéletúton”.

Új John Deere 8R sorozatú traktorok remek akcióban limitált darabszámig!

A készleten lévő új John Deere 8R sorozatú traktorok most akciós árakon érhetőek el limitált darabszám erejéig! Az ajánlat 2019.09.01.–2019.09.30. között szerződött, meghatározott gépekre érvényes a készlet erejéig vagy visszavonásig, KITE géptelepi átvétellel.

A részletekről és feltételekről keresse fel KITE gépértékesítőjét! Elérhetőség: https://www.kite.hu/kapcsolat!

Miért is olyan hatékonyak a John Deere 8R traktorok? Nézze meg az alábbi videón!