Az IKR Zrt. promóciós nyereményjátékot (a továbbiakban: Nyereményjáték) szervez, az alábbiakban ismertetett feltételekkel.

2. A játékban résztvevő és abból kizárt személyek:

A Nyereményjátékban azok a természetes személyek vehetnek részt, akik nagykorúak, valamint teljes cselekvőképességgel és magyarországi állandó lakcímmel rendelkeznek. A Nyereményjátékon nem vehetnek részt és kizárásra kerülnek az IKR Zrt., valamint a NEW HOLLAND munkatársai, a tulajdonosai, valamint azok közvetlen hozzátartozói.

3. A nyereményjátékban való részvétel feltételei:
A játékban az alábbi módon lehet részt venni:
Vásároljon a Nyereményjáték időtartama alatt valamely IKR központban legalább nettó 100. 000 Forint értékben eredeti NEW HOLLAND alkatrészeket (A170 NEW HOLLAND TRAKTOR ALKATRÉSZEK, A175 NEW HOLLAND KOMBÁJN ALKATRÉSZEK, A180 CNH ÉPÍTŐGÉP ALKATRÉSZEK, A470 BRAUD, HESSTON GÉPEK ALKATRÉSZEI). Kizárólag a Magyarországon megvásárolt termékek jogosítanak a nyereményjátékban való részvételre. A befejezett, sikeres vásárlással a vásárló jogosultságot szerez a nyereményjátékban való részvételre.
A nyereményeket kaparós sorsjegyeken lehet megtalálni, amelyet azonnal a vásárlásnál le kell kaparni.

4. Nyereményjáték időtartama:
A Nyereményjáték 2012. szeptember 14-én kezdődik és 2012. november 30-án zárul le, illetve a kiosztásra kerülő 1 500 db sorsjegy erejéig.
Kizárólag ezen időszakban vásárolt eredeti NEW HOLLAND alkatrészekkel vehetnek részt a vásárlók és válnak jogosulttá a nyereményjátékban történő részvételre.

5. A Nyereményjáték során az alábbi Díjak kerülnek kisorsolásra a kaparós sorsjegyeken:
Fődíj: Budapesti Hétvége:
2 fő részére a Budai várban található, a Budapestre és Dunára csodálatos kilátást nyújtó öt csillagos Hilton szállodában.
II. díj: 5 db Samsung Galaxy Tab 2, P3110 7.0 8 GB Tablet
III. díj: 20 db 50.000 Ft értékű NEW HOLLAND alkatrész utalvány

6. Nyeremények átvétele:
A nyertes sorsjegyeken lévő nyereményeket a nyerő sorsjegy bemutatásával az IKR Zrt. központjában (2943 Bábolna, IKR Park) lehet átvenni az akció lejárta után 2012. december 10-ig. A Szervezők a nyeremény átvételének lehetőségét ezen határidőn belül tudják biztosítani, az átvétel időtartama nem hosszabbítható meg, így annak elmulasztása a vásárlóra nézve jogvesztő.
A Nyereményjátékban való részvétel a jelen hivatalos részvételi és játékszabályok elfogadását jelenti.

A Szervezők a nyeremények átadásáig kizárhatják a nyereményjátékból azt a vásárlót, aki nem felel meg a jelen szabályzatban írt személyi ill. tárgyi feltételeknek. A Vásárló téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt felelősség nem terheli.

A sorsjegy másra át nem ruházható, és pénzre át nem váltható.
A nyereményekhez tartozó közteher-fizetési kötelezettséget a Szervező viseli, azonban egyéb felmerülő költségek a nyertest terhelik.

A nyereményjátékkal kapcsolatos információk beleértve a jelen szabályzatot is megtalálhatóak a www.ikr.hu oldalon, valamint az IKR Zrt. székhelyén és valamennyi fióktelepén. Az IKR Zrt. a nyereményjáték lezárulta után 60 napon túl semmilyen, a nyereményjátékkal kapcsolatos reklamációt nem fogad el.

A Nyertes köteles a nyeremény átadásához szükséges adatait az IKR Zrt. részére biztosítani, melynek hiányában a nyeremény nem vehető át. Az IKR Zrt. jogosult a nyeremény átadásáról fényképfelvételeket készíttetni és azokat üzleti tevékenységéhez kötődően szabadon felhasználni, amihez a nyertes a nyeremény átvételével hozzájárul.

Bábolna, 2012. szeptember 10.
IKR Zrt. Szervező

Bővebb információ az IKR Zrt. honlapján >>>