A magas hasmagasságú önjáró sorközművelők egyik speciális szegmense a karácsonyra telepített faiskolák - és egyéb hasonló kultúrák magas szintű ápolására alkalmasak. A gépek 80 és 150 cm sortáv között képesek dolgozni.

undefinedA nagy kapacitású traktorok legfőbb előnyei közé tartozik, hogy három sort művelhet egyszerre vele a termelő, így használatuk mellett a gazda időt,- energiát,- üzemanyagot,- vegyszert,- és ezáltal pénzt takarít meg.

Az önjáró sorközművelő gépek különböző adaptációkkal is felszerelhetőek, mint például: gyomirtó permetezőkkel, metszőollókkal, sorban kijuttató műtrágya-adagolóval, fűrészes egységgel, kultivátorokkal... és még sok más eszközzel.

A Damcon márka két modelljét mutatjuk be a mellékelt fotókon: a Multitrike 355-ös gépet 60 LE teljesítménnyel és a Multitrike 370-eset 70 LE szegmensben.

undefined

A Damcon Multitrike márkanévre keresztelt gép - teljesítményben és munkaszélességében - kifejezetten tűlevelű, örökzöld kultúrák faiskolai ápolására lett kifejlesztve, - mindemellett más, lombhullató facsemete kertben is kiválóan használható. Metszés, vegyszerezés és betakarítás során egyaránt megbízható segítséget nyújt a gazdának.