A gyár napjainkban WISCONSIN Engineering Cz Sro cégnév alatt folytatja a tradíciókat, bár ma már régi kínálatából csak a kompakt kistraktorok maradtak meg felfrissített, korszerűsített változatban. Az egykori MT-8-050 kistraktor, napjainkban Yukon W 5064 típusjelzés alatt régi külsővel, de a kor követelményeihez frissítve van jelenleg gyártásban. A mai változatban már egy Kubota V1505 típusú, 4 hengeres, 45 LE teljesítményű diesel motor szolgál erőforrásul.

Az erőátvitelről egy irányváltóval ellátott mechanikus sebességváltó gondoskodik, a gép kormányzása hidraulikus rendszerű. Az állandó összkerékhajtással rendelkező traktort egy lábpedállal kapcsolható differenciálzárral is felszerelték. A teljesítményleadó tengelye 540/1000 percenkénti fordulatot tud biztosítani a hajtott munkagépek számára. A mellső kerekek 42 fokos bekormányzási szögének és a traktor kompakt méretének köszönhetően igazán kicsi, mindössze 3,35 méteres fordulási sugárral bír. A hátsó és a kívánságra felszerelhető mellső függesztőszerkezet egyaránt kategória I. szabványú.

A traktor mellső és hátsó alvázfélkerete a gép hossztengelyén egymáshoz képest 12 fokban képes elmozdulni, kiváló terepkövetést és stabilitást nyújtva ezzel az erőgépnek. Számtalan kiegészítővel rendelhető a traktor, mint pl. erdészeti fülke, mellső és hátsó munkalámpák, mellső és hátsó plusz hidraulika kivezetések, illetve ezek kezelésére szolgáló külön vezértömb, luxus ülés.