Hazánkban sem ismeretlenek már a rendfelszedős végtelenített hevederekkel dolgozó, vontatott, nagy munkaszélességű rendképzők.  Az OXBO is kínál ilyen eszközöket kétféle méretben, 10,9 és 12,12 méteres munkaszélességben.

A három külön-külön mozgatható tagból álló berendezés munkavégző elemei lényegében vezérelt-ujjas rendfelszedőből és a felszedett terményre merőlegesen futó, végtelenített hevederből állnak. A rendfelszedő egységek által a talajról felemelt szálas anyagot a szállítóhevederekre továbbítják, melyek mozgásiránya a rendképzés irányának megfelelően változtatható. Rendkívül kíméletesen, nagy munkasebességgel dolgozó rendképző a rugós fogas, vezérelt-ujjas gépekkel szemben szennyeződés nélküli tiszta rendet képez. A lucerna és gyepszéna mellett a szalma és a kukoricaszár rendképzésére is alkalmas.rendképző

Mindkét modell üzemeltetéséhez legalább 135 lóerős, 1000 f/min fordulatszámú TLT-vel rendelkező traktor szükséges, viszont a traktor hidraulikus rendszerét nem terheli, mivel saját hidraulikus rendszere van az eszköznek, egy igen nagy 242 L-es hidraulika olajtartállyal. Bármilyen hatalmasnak is tűnik a rendképző, szállítási helyzetbe összecsukva még az európai 3 méteres közúti szélességi határokba is belefér vonulás közben, sőt, akár 30 km/h sebességgel is vontatható. Kívánságra futóműve fékberendezéssel is felszerelhető. Az eszköz vezérlése a traktorfülkéből elektronikus úton egy egyszerű kontrolpanel segítségével történik és állománytól függően 3-20 km/h munkasebességgel üzemeltethető.