Az 1999-ben alapított SUNWARD számos terméket fejlesztett ki független szellemi tulajdonnal, amely kiváló teljesítményt és minőséget biztosít. A 2003-as évben a SUNWARD nyerte el a legnagyobb technológiai fejlődésért járó díjat. A 30 hivatalos forgalmazó közül kiemelkedik Németország, Olaszország, Franciaország és a Skandináv országok is.

A gépek kiváló minőségét, megbízhatóságát SUNWARD felhasználók elégedettsége mellett az is tükrözi, hogy a gyár 24 hónap garanciát vállal termékeire. A gépekbe épített Kubota és Yanmar dízelmotorok, valamint a Rexroth hidrosztatikus rendszer közösen garantálják a gépek megbízható üzemeltetését, a mindennapokban elvárt teljesítményhez hosszútávon igazodnak. Egyszerűségében nagyszerű. Nincs túlszabályozott elektronika, nincs alkalmazva bonyolult komputer, ami plusz meghibásodási lehetőséget, illetve költséges javítást igényelhet.

Klímaberendezéssel felszerelt gépeink emelik a gépkezelők komfortérzetét, valamint nem jelent gondot a meleg, a por, és így zárt oldalablakok mellett a gép belső tisztaságát is megóvhatják. Joystick-vezérlésnek köszönhetően könnyű kezelhetőséget, így hatékonyabb, precízebb munkavégzést biztosít.

A gépek karbantartását képzett szerelőinkkel, illetve raktári vagy 1-2 napon belüli alkatrészellátással biztosítjuk. A SUNWARD az elmúlt időszakban megerősítette jelenlétét Európában. Svédországban raktárt és Olaszországban egy alkatrész bázist hozott létre, ahonnan 24-48 órás alkatrészellátást biztosít az értékesített gépekhez. 2015-ben pedig Belgiumban nyit új európai központot!

A SUNWARD egy megbízható, strapabíró gép, mely ár-érték arányában gyorsabb megtérülési időt garantál felhasználójának. Üzemeltetési, karbantartási költségei azonosak a piacvezető márkák költségeivel, a munkabérben pedig nem lehet érvényesítetni a bevezetett márkákért fizetendő többlet beszerzési költségeket.

Gödöllői gépkatalógusban szerepelnek termékeink, így a gép mezőgazdasági támogatásra pályázható! Cégünk pályázati eszköz- és gépbeszerzésben naprakész információkkal várja partnereit, hasznos és kivitelezhető megoldásokra törekszik. Minden pályázattal kapcsolatos tájékoztatást és támogatást korrekt, gyors és precíz pályázatírók közreműködésével biztosítunk ügyfeleinknek, melynek díjköltségeit csak nyertes pályázat esetén kell megtéríteni.

Magyarországon a NOVIS TRADE Kft. 2014.05.01-től kizárólagos forgalmazója a kínai SUNWARD munkagépeknek, melyek sokoldalúságát számos különböző szerelék biztosítja.