A 2021. szeptember 17-19. között 24. alkalommal, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara főszervezésében megvalósuló rendezvény idén is kiemelkedő lehetőséget biztosít a régió agrárszereplőinek a nagyközönséggel való találkozásra, a lehetséges partnerekkel való megismerkedésre.

A rendezvény fővédnöke Kovács Zoltán, Pápa és térsége országgyűlési képviselője, védnöke pedig Jakab István, az Országgyűlés alelnöke, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének elnöke, valamint Nagy István agrárminiszter. Házigazdája pedig Győrffy Balázs, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara elnöke.

A rendezvény tematikája komoly újdonsággal egészül ki. Felismerve az agrárium egyik jelentős kihívását, idén a Pápai Expo és Agrárpiknik a generációváltás témakörére, a fiatalok agráriumba történő bevonására fókuszál, ahol jól kiegészítik egymást a szakmai és a közönségprogramok. Az újragondolt rendezvény számos új programelemmel várja a látogatókat: a könnyűzenei koncertek - pénteken Bagossy Brothers Company, szombaton Punnany Massif - mellett a látogatók kötetlen hangulatú fórumbeszélgetések keretében ismerkedhetnek meg az ágazattal és a benne rejlő potenciállal.

24. Pápai Expo és Agrárpiknik

Szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a rendezvényre – fotó: Pápai Agrárexpo

A szakmai kiállításon, panelbeszélgetések mellett családi szórakoztató, látványos családi programokban sem lesz hiány. Sok egyéb mellett gép- és állatbemutatók, gyermekprogramok is gondoskodnak a látogatók szórakoztatásáról, illetve a Veszprém megyei vadásznapnak is az expo ad otthont.

A piknikhez a régió ízeiből álló termelői vásár biztosítja az alapanyagokat.

Az agrár közép- és felsőoktatásban tanuló diákok számára a rendezvény ingyenesen, előzetes regisztráció mellett látogatható!

További információt a rendezvény honlapján találsz.