Az "F" csarnokban bemutatott PELLENC Optimum 890 önjáró szüretelő kombájnban a TierIV emissziós normákat teljesítő, 175 LE teljesítményű PERKINS szolgál erőforrásul. Minimum 2,2 méteres szőlősortávolságban dolgozó betakarítógép járószerkezet-hajtása kerekenkénti Poclain gyártású hidromotorokkal történik és kerekenként hidraulikus talajkövető rendszerrel van szerelve.

Az ACTIVE SMART alul és felül hidraulikus munkahengerekkel felszerelt szüretelőfej oldalirányú párhuzamos mozgást végez. A SMART-rendszer beépített automata oszlopérzékelője minden pillanatban optimalizálja a rázást, négy egymástól független paraméter beállításával. A szüretelőfejen párhuzamosan, illetve párban található, mindkét végükön mozgatható rázókarok segítségével egy hosszú szakaszon történik meg a rázás.
A Selectiv Process 2XL tisztítórendszernél a tartály teljes felületén elhelyezett görgősort úgy méretezték, hogy csak a bogyók férnek át közötte, így biztosítja azt, hogy semmilyen kocsány, kéregdarab és levélnyél nem kerül a tartályba. A kettő darab, 1800 liter térfogatú gyűjtőtartály egyenként hátrabillentéssel üríthető a szállítójárműre. Amennyiben 20%-nál nagyobb lejtésű területen dolgozik a gép, a gyártó javasolja a hidraulikus fékek alkalmazását.
A PELLENC 8030-as típusszámú vontatott kombájnt főleg a síkvidéki szőlők szüreteit teheti könnyebbé. Az önjáró gépen már megismert Selectiv Process szüretelő, tisztító- és válogatótechnikát alkalmazó betakarítógép üzemeltetéséhez egy 55 LE teljesítményű traktor is elegendő. A borászati feldolgozásra kiválóan alkalmas megtisztított bogyók két 1500 literes tartályban kerülnek begyűjtésre. A betakarítógép minimum 1,7 méteres sortávolságú szőlősorokban dolgozik. A hidraulikus elemek üzemeltetéséről egy a betakarítógéphez tartozó független hidraulikus egység gondoskodik, mely a vezetőfülkéből multifunkciós karral vezérelhető.

A Bargam V Track TRS30 önjáró szüretelőgép egy "AF" automata vezérlésű sorvezető rendszerrel rendelkezik, amely mindig a szőlősorokhoz igazítja a gépet. Az automatikus betakarítási magasságállító-rendszer független a felszerelt eszközöktől és az elektromos szintezőtől, így a változó felületű talajokon is biztonságosan dolgozik a gép. A V Track TRS 30 rendkívül kis fordulási sugarát a kerekek nagy bekormányzási szögének, és a hátsó kerekeket fékező "RPR" automata fékrendszernek köszönheti.
A betakarítógép járószerkezete menetirányban előre és hátra egyaránt 2 %-os, míg oldalirányban 30%-os lejtőszint kiegyenlítésre képes. A V Track eszközhordó alapgépe egy igazi multifunkciós eszköz, mellyel a betakarítás mellett a megfelelő eszköz csatlakoztatásával permetezés, elkacsozás, kacsozás, csonkázás, talajművelés és szőlőápolás is végezhető.