"Olyan szép, mint egy Lamborghini traktor!"

Egyedülálló rajongói- és szakmai weboldalt indított az Auditker Kft. a Lamborghini traktorok szerelmeseinek!

Letisztult, elegáns, a Lamborghini gépekhez méltó dizájnt, sok-sok saját gyártású Auditker-videót és fotót – valamint mérhetetlen mennyiségű szakmai tartalmat találhatnak a gazdálkodók és az itáliai erőgépek szerelmesei a https://lamborghinitraktor.auditker.hu/ portálon. Bárki elmélyülhet a SPARK 120-140 VRT, a SPARK 155-215 VRT, a STRIKE 80-115 és a SPIRE F-S-V VRT típusok specifikációiban is.

A weboldal teljes mértékben az olasz márkára összpontosít, kizárólag a Lamborghini traktorcsaládokat mutatja be –  újdonságokkal és természetesen részletes szakmai leírásokkal, lehengerlő fotókkal és videókkal együtt.

"Hogyan lehet egy csapat ennyire fanatikus, hogy rajongói oldalt készít egy traktormárkának?"

– Ezt kérdeztük Acsai Miklóstól, az Auditker Kft. marketing menedzserétől.

"Imádjuk a Lamborghini márkát és a partnereinkre is jellemző a márkahűség, vagyis a Lamborghini-szerelem. A Lamborghini traktorok stílusa és a vezetői élmény is teljesen egyedi ezeknél a fenevadaknál – ezért is szerettünk volna kitűnni a hazai gépmárkákat forgalmazó kereskedelmi cégek közül."

"Ezt a weboldalt minden Lamborghini-s gazda – de maga a márka is megérdemli!"

Azt gondoltuk, hogy ez után a videó után már nem tud nagyobbat robbanni a hazai Lamborghini traktorok háza tája – de be kellett látnunk, hogy nem lehet csak úgy továbblépni a prospektusfotó minőségű képeken...

A 100%-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás új Lamborghini-s weboldalát nem csak a friss arculat és a széles gépválaszték, hanem az ütős akciók miatt is érdemes böngészni.

3 év garancia – TRAKTORRA?

Három év garanciát biztosít az Auditker minden Lamborghini traktorra. Azaz 2019 júniusától meghosszabbítják 12 hónap/1000 munkaóráról, 36 hónap/3000 munkaórára minden Lamborghini traktor garanciáját, az első év feltételeivel.

Érdemes időben lépni és kihasználni ezt az egyedülálló lehetőséget!

Lamborhgini

Három év garancia minden Lamborghini traktorra – fotó: Auditker

További információért keresd a cég területileg illetékes értékesítőit vagy érdeklődj az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 76 484 378
Email: info@auditker.hu
Web: www.auditker.hu/kapcsolat