Ez a rakodógép ötvözi a KRAMER gépek egyedülálló fix alvázas és négy kerék kormányzású technológiáját, és egy szintén a piacon különleges elektromos hajtás előnyeit. A fix alvázas rendszernek köszönhetően a derékcsuklós társakhoz képest nagyobb stabilitás és konstans rakodási képesség emelik ki ezeket a típusokat a többi gép közül.

rakodó

A derékcsuklós gépekhez képest nagyobb stabilitás és konstans rakodási képesség jellemzi KRAMER KL25.5e rakodót

A négy kerék kormányzásnak köszönhetően a fordulási sugár mindössze 2.700 mm. A gép csekély szélességével (1.650 mm) és magasságával (2.390 mm) könnyen válhat akár egy állattartó telep tökéletes eszközével, legyen szó rakodási, trágyázási, vagy akár etetési feladatokról.

rakodógép

A gép kompakt méreteivel állattartó telepeken is jól kihasználható

Az elektromos hajtásnak köszönhetően nincs szükség drága üzemanyag-vásárlásra, egyszerűen egy elektromos csatlakozó kell, ahonnan az integrált töltővel fel tudjuk tölteni a nagy kapacitású akkumulátort. Normál használat mellett 4-5 üzemórás folyamatos üzemeltetésre képes a rakodógép, de amikor nem dolgozik a gép, köztes töltési ciklusokra is van lehetőség.

Kramer

Nincs több üzemanyag-vásárlás!

Üzemeltetési költségek között nem fog megjelenni a motorolaj és szűrök cseréjének összege, valamint gép „hajtóenergiája”, az áram is jóval kedvezőbb, mint a dízel üzemanyag, arról nem is beszélve, ha a telepnek van már napelemes erőműje.

Jöjjön el most és nézze meg, próbálja ki ezt a rakodógépet Kecskeméten a Valkon Kft. telephelyén!

Időpont egyeztetéssel és további információkért kapcsolatban keresse a Valkon területi képviselőit.