Tisztelt GépTipp Olvasó!

Most, az őszi kiadásban, büszkén mondhatjuk, hogy még több magyar mezőgazdasági gépkereskedő mutatja be kínálatát az Ön számára. Az Agroinform GépTipp kiadvány február elején, 10 000 ingyenes példányban sikerrel mutatkozott be az Agro+MashExpón. Már átlapozáskor kiderül, hogy weboldalunkhoz hasonlóan itt is Önnek igyekszünk kedvezni a gépvásárlási információ-szerzésben. Az Agroinform GépTipp nyomtatott gyűjtés a fellelhető magyarországi és nyugati - elsősorban használt - gépkínálatból.

Mit tehet akkor, ha van Önnek is eladó gépe, amely most kimaradt? Bepótolhatja az Agro+MashExpóra megjelenő következő számban! Addig is nézzen körül itt a weboldalunkon, ahol több ezer gép részletes információját találja meg, és itt is könnyedén elhelyezheti ajánlatát! Naponta több száz, vagy éppen ezer látogatónk elsősorban gépekről talál itt részletes, pontos információkat.

Folyamatos webtechnológia és tartalomfejlesztési beruházások révén portálunk mára elsőrendű kiindulópont Magyarországon a mezőgazdasággal kapcsolatos elektronikus információ-szerzésben. Az Agroinform.Com olyan új generációs agrár weboldal, ahol az eddigiekhez képest hatványozottan több információt talál, mint eddig bármelyik magyar mezőgazdasági weboldalon.

Célunk, hogy a korszerű mezőgazdasági vállalkozással kapcsolatos minden gyakorlati és kutatási információt közzé tegyünk. Mindez újabb és újabb partnerek sikeres csatlakozását hozza magával - csatlakozzon hozzánk tehát Ön is! Lapjaink és weboldalaink egyedülálló, költséghatékony, pontosan célzott megoldásokat kínálnak szellemi- és üzleti kapcsolatfejlesztéshez - nem csak országosan, hanem közép-európai szinten is.

Bízom benne, hogy Önnek is megelégedésére szolgálnak újdonságaink! Bármilyen kapcsolódó kérdése van, szívesen látjuk a bábolnai standunkon, vagy irodánkban Budapesten, az Angol u. 34. szám alatt. Formáljuk együtt a jövőt!

Üdvözlettel:

Bolyki Bence

project vezető