A Topcon korszerű precíziós eszközei a hatékonyság és a hozamok növelését, a folyamatköltségek csökkentését, a föld- és vízvagyon megóvását, ezzel együtt a mezőgazdasági technológiák fejlesztését szolgálják. Az alapfelszereltségbe tartozó GPS és GLONASS műholdjelek vételével különösen megbízható eszköz extrém területeken is tökéletes pontossággal vezérli az erőgépet és a hozzá csatolt munkaeszközt egyaránt.

Az automatikus kormányzási eszközök mellett permetezőkhöz, műtrágyaszórókhoz, vetőgépekhez illeszkedő modulokkal kísérik végig a gazdálkodást tavasztól egészen őszig.

2013 dec 1-jétől pedig az Axiál Kft. a Topcon termékek mezőgazdasági célú felhasználásának kizárólagos magyarországi forgalmazója. Új terméküket a 2014-es Agrárgépshow-n is bemutatták.

Az automatikus kormányzáson és munkagép-vezérlésen túl elkerüli az átfedéseket és a kihagyásokat, ami által jelentős mennyiségű imput- és üzemanyagot takarít meg. Mindenképp érdemes beszerezni, amihez az Axiál Kft. most jelentős kedvezményeket is biztosít.