A kínálatban megtalálható a Zetor traktorok teljes tipusválasztéka 62-120Le-ig. Garancia, szervíz, kedvező részletfizetési lehetőség. Új traktor vásárlása esetén használtgép beszámítás is megoldott. Néhány további információ a szolgáltatásokról: Kínálatban a gazdaságok, mind a magánszemélyek megtalálják a teljesítményben (54 - 120 LE) és árban nekik leginkább megfelelő traktor típust. A kínált mezőgazdasági gépek mind kiváló minőségűek, hosszú élettartamúak, fogyasztásuk alacsony. A gépek a Lloyd"s Register Quality Assurance minőségfelügyelet által ellenőrzöttek.

Mindemellett áruk a hazai piacon kategórián belül a legalacsonyabb. Minden traktorra teljes körű szerviz- és alkatrész ellátást biztosítunk, 12 hónap jótállást, valamint 24 hónap szavatosságot vállalunk. Az általunk értékesített gépek garanciális és azon túli szervizelését a brnoi Zetor gyárban szaktanfolyamon végzett szerelőink végzik.

Traktor Típus családok: Proxima 61-82 LE, Forterra 82-120 LE További információkat a Zetor Traktorokról a http://www.agrohydro.hu/zetor/ címen találhatnak az érdeklődők.