Nem akármilyen látvány, ahogy a világ legnagyobb tárcsás fűrésze dolgozik! – VIDEÓ

Sövényvágó és ágvágó gépek dolgoznak brutális erővel és precizitással. Nézd meg!

HL 170 sövényvágó adapter – tökéletes vágás akár 4 cm vastag ágakig – fotó: Penda Kft.

A DJI bemutatta vadiúj okos permetező drónját – VIDEÓ

A DJI AGRAS T20 permetező drón digitális radar-rendszerrel, meghosszabbított repülési idővel, nagy hasznos teherbírással és cserélhető akkumulátorokkal veszi fel a harcot a kártevőkkel.

A permetező drón mellé egy 5,5 collos LCD kijelzős kezelőegység jár – fotó: DJI

Gyümölcsfák metszése költséghatékonyan! – VIDEÓ

A metszés fő feladata a termőegyensúly beállítása, mely csak akkor lehet sikeres, ha a beavatkozás növényegészségügyi szempontból is megfelelő. Ráadásul az egyik legköltségesebb művelet, de megfelelő gépesítéssel a költséghatékonyság nagy mértékben javítható anélkül, hogy a növényeket fertőzésnek tennénk ki.

Az akár automata működésű, különböző méretben elérhető, csapos művelésbe való PR3000 metszőgép is kiemelkedik versenytársai közül.

6+1 tökéletes ajándék ház körüli munkákhoz férfiaknak

Az idei évben a szokásosnál is korábban kezdjük a karácsonyi ajándékok beszerzését. Ha már Te is azon gondolkozol, mivel lepd meg szeretteidet, érdemes átnézned a STIHL szakértőinek javaslatait, hiszen ezekkel garantáltan nem lehet mellé lőni.

STIHL MSA 120 C-B akkumulátoros fűrész

Mi baja a jó öreg traktornak? – bosszantó elektromos meghibásodások

A gazdaságok nagy részénél még mindig használják a 10-15 éves gépeket. Ahogy telnek az üzemórák és az évek, a gépek is öregszenek. Az alkatrészek kopnak, a csapágyazások elérik az élettartamuk végét. A mechanikus meghibásodások mellett azonban sokszor elektromos hibák keserítik meg a gazdálkodó életét.

Egyszerű, de nem végleges javítás – fotó: Fecsó Gábor

 

Busa gépek december 31-ig befagyasztott áron! + LAPÍTSUK A GÖRBÉT KAMPÁNY!

 

Szerezd be még idei áron a Busa termékeket, mert januárban áremelés következik! Jelentkezz be még idén Busa géped karbantartására, kopóalkatrész cserére.

Spórolj időt, dolgozz hatékonyabban és termelj profitot a Busa Forgókapás Magágykészítővel!

Egyszerű, de nagyszerű megoldással akadályozzák meg a halpusztulást

A holland Herder B.V. egy már meglévő, forgókotrókon alkalmazható, hordalék-kiemelő szerelékét fejlesztette tovább, a halak védelmére.

A halak gyakran pusztulnak el a kotrás során.

Két nagy értékű ajándék, ha most vesz új John Deere vontatott permetezőgépet!

A növényvédelem fontossága a precíziós gazdálkodásban és a magas hozamok elérésében megkérdőjelezhetetlen. A hatékony növényvédelem nemcsak a megfelelő növényvédő szer kiválasztásán múlik, hanem a megfelelő permetezőgéppel, a megfelelő időben történő kijuttatástól is. Íme egy remek permetezőgép-akció!

Most még inkább megéri beruházni egy John Deere M700 permetezőgépbe

Másfél évtizede bízik a Väderstad gépekben a szalántai gazdaság

"A gépek legyenek üzembiztosak, megbízhatók és elnyűhetetlenek!" – ezek a legfontosabb kritériumok, amiknek meg kell, hogy felejlenek a mezőgazdasági gépek a 3500 hektáros gazdaságban.

Somogyi Zoltánnak nagy tapaszalata van a Väderstad gépekkel – fotó: Vaderstad Kft.

Limitált kiadású BVL takarmánykeverő, -kiosztó kocsik a 160. évfordulóra!

A német BVL gyár 2020-ban ünnepli fennállásának 160. évfordulóját! A cég ennek apropóján igen különleges formában emlékszik meg az alapítás évéről, ugyanis a hagyományosan piros színben elérhető takarmánykeverő, -kiosztó kocsik helyett most limitált kiadásban, fekete színben is rendelhetők a gyár termékei.

A limitált kiadású színben rendelhető BVL V-MIX kocsi

Miért éri meg egy saját hígtrágya-szeparátor?

A trágya-előkészítés egy lényeges mozzanat a további felhasználás szempontjából, azonban ez egy idő- és munkaigényes feladat, ráadásul nagy a beruházási költsége is. A Fliegl új szeparátora költséghatékony és gyors megoldást kínál.

Fliegl hígtrágya-szeparátor áteresztőképessége 10-30 köbméter/óra között szabályozható – fotó: Fliegl Agro-Center GmbH

Önvezető VOLVO technika a precíz és kevésbé fárasztó betakarításért

Bemutatjuk a Volvo Trucks és a brazil cukornádtermelők összefogását.

Betakarítás közben.

Két új típussal egészült ki a Kramer rakodógép kínálata

Mindkét rakodó merevvázas és összkerék-kormányzású kivitel. A közös műszaki jellemzők a maximum 40 fokos elkormányzási szög, 3-féle kormányzási mód, a 100 százalékban záródó differenciálművek, 3-féle menetállás (automatikus, takarékos és munkafolyamat), opcióként elektronikus kézi gázzal és nagy teljesítményű hidraulikakörrel.

Kramer 2706

Német precizitás, kínai áron! – Everun rakodók – VIDEÓK

Jelenleg 30 féle rakodót kínál az Everun gyár elektromos vagy dízelmotoros hajtással, és folyamatosan mutatnak be új modelleket, és frissítik a meglévőket.

Everun ER12 homlokrakodó fülke nélkül, bálarakodás közben.

A CLAAS, a John Deere, és a 365 FarmNet gépek képesek egymással kommunikálni

A már meglévő, felhőalapú DataConnect-rendszer immáron komplex adatátvitelt biztosít a Claas, a 365 FarmNet és a John Deere rendszerei között, amely szolgáltatás már elérhető, és hamarosan újabb gyártókéval bővül. Ez nagyon előnyös a vegyes, több márkából álló gépparkok esetében.

A DataConnecthez nem szükséges külön program vagy számítástechnikai eszköz, és garantálja az adatbiztonságot is.