A vetőgép zárt műtrágya adagoló rendszere kizárja annak a lehetőségét, hogy műtrágya kerülhessen a tengelyekre. A nyírócsapos biztonsági rendszernek, valamint a nagyon robosztus nyomjelző konzolnak köszönhetően az egyik legerősebb nyomjelzővel rendelkezik immáron a gép a piacon. A nyomjelzőt mélységtartó kerékkel is elláttuk, hogy garantált legyen a biztonság.



A vetőkocsikat és a dupla tárcsákat SKF Agrihub, karbantartásmentes, speciálisan mezőgazdasági munkákra kifejlesztett, csapágyakkal láttuk el. A teleszkópos gerendely két csavaros felfogatásának hála a gép a legerősebb egy gerendellyel rendelkező gépek egyik ma a piacon.

Szintén kérhető már a magnyomó kerék is, amivel garantált a hiba mentes vetés.

Valamint elérhető már a gyár saját fejlesztésű vetésellenőrző monitorja is, mely verhetetlen áron kapható. A monitor képes egyszerre hektár számlálásra, magszámlálásra, valamint sorellenőrzésre is. Természetesen magyar nyelven.



Minden gépet ellátunk mikrogranulátum szóróhoz szükséges profillal, hogy megkönnyítsük annak felhelyezését.



Továbbá elérhető már a műanyag, illetve a 700 literes műtrágyatartály is.


Bemutattuk az új, Hattat kompakt traktort az Agrárgépshown (Agromashexpo)!



Az Azim kukorica vetőgépeken felül cégünk másik kiváló török terméke a Hattat traktor. A 3 és 4 hengeres angol Perkins motorral szerelt gépek szinte teljesen mechanikusak, aminek hála a karbantartási és javítási költségek is minimálisak.



A gép hidraulikája 3750 kg kapacitású, váltója pedig egy 12 + 12 sebességes, teljesen mechanikus, szinkronizált váltó, de alapfelszereltség a klíma is.



2 év teljes körű garanciát vállalunk a traktorokra.

További részletekért, valamint árakért, kérjük, hívjon minket!

Lakkos Kft.
+36308562266
lakkos@trakik.hu