Hogy miért? Mert így az Ön traktorjának karbantartását egy hivatalos kereskedő végzi, ami több okból is megtérülő befektetésnek számít. Biztosítja a traktor megbízható működését, ráadásul segít megőrizni annak viszonteladási értékét. Ezek a tényezők önmagukban is elég okot jelentenek arra, hogy a traktort a márkaképviselet tartsa karban, de vannak más tényezők is: amellett, a szakszerviz biztonságot és megnyugvást jelent, a márkakereskedő segítségével gyakran könnyebben kivitelezhető az idősebb gépek újakra cserélése.


A Valtra technikusainak az AGCO anyacég folyamatosan képzéseket, tréningeket tart. Ezek a tanfolyamok kifejezetten az importőrök szervizvezetőinek szólnak, akik így betekintést nyerhetnek az új típusok rejtelmeibe, ezáltal betaníthatják a forgalmazók szervizes szakembereit a saját országukban. A szerviz képzés egyesíti az elméleti, tantermi oktatást és a gyakorlati tapasztalatokon alapuló, hivatalos Valtra oktatóműhelyben zajló képzést. A továbbképzési osztály székhelye Suolati-ban, Finnországban van, ahol az importőrök által használt tananyagokat is előkészítik. A Valtrának Európa-szerte több ezer szerviz technikusa van, akiket még az új termékek piacra vezetése előtt képeznek ki.

Íme, további hat ok, amiért a Valtra szolgáltatását érdemes igénybe vennie:

1. Szakértelem – A minősített szakemberek jobban tudják, hogyan kell üzembe helyezni a Valtra traktort, akárki más. Speciális eszközök és berendezések, korszerű elektronikus rendszerek állnak rendelkezésükre.
2. Eredeti alkatrészek – Az engedélyezett szakemberek csak eredeti Valtra alkatrészeket használnak, amelyeket kifejezetten a Valtra traktorokhoz gyártottak. Ezekre a Valtra egy év garanciát vállal.
3. Nagyobb megbízhatóság – A megelőző karbantartások megelőzhetik a problémák kialakulását, mikor a legnagyobb szükség van a traktorra: a költségek egy hajtómű meghibásodása esetén főszezonban például jelentősen megnövekedhetnek a kieső termés mennyiség szempontjából. Ha lehetséges, akkor ezt a szolgáltatást a téli időszakban ajánlott végezni, amikor több idő áll rendelkezésre.
4. Magasabb viszonteladási érték – A teljes körű szolgáltatások hivatalos feljegyzése az eladás során akár több százezer forinttal is növelheti a gép értékét.
5. Felújított alkatrészek – Egy elromlott motor, vagy sebességváltó helyett lehetőség van felújított alkatrész beszerzésére, egyenesen a gyárból. Az ott felújított alkatrész ugyanolyan jó, mint az új, de 20-40%-al olcsóbb.
6. A legújabb fejlesztések – Szerezze be a legújabb szoftverfrissítéseket vagy a legújabb kampányfrissítéseket, hogy tovább javíthassa traktora teljesítményét!

Kattintson ide a Valtra elérhetőségeiért!