Április 3-án Balatonszabadiba, április 5-én pedig Egyekre várja a lóerő és a föld szerelmeseit az Invest Kft. A szántóföldi bemutatón felvonul majd a teljes traktorkínálat, élen a gumihevederes Quadtrack-kal, de a kisebb teljesítményben érintettek sem csalódnak majd, kipróbálhatják a januárban debütált legendás Farmall traktort is. A szántóföldi bemutatón Pöttinger munkagépek, vetőgép, kultivátor és eke, dolgoznak majd.

Tier3 vs. Tier4 összecsapás

A Tier3 és Tier4-es motorral szerelt traktorok összehasonlítását teljesítmény és fogyasztás terén is nyomon követhetik majd. A gödőllői VM Mezőgazdasági Gépesítési Intézet által végzett műszeres méréssel látható lesz a különbség a két technológia között.

„Mi az Invest-nél a Hatékony Teljesítmény mellett döntöttünk. Míg más gyártók csak most állnak át az SCR technológiára az emissziós előírások teljesítése érdekében, a Case IH ennek a technológiának a vezetőjévé vált, és már 2011 óta ezzel a technológiával szereli fel a 100 lóerő feletti teljesítményű traktorait. Ennek előnyei, hogy nem kell kompromisszumot kötni a motortervezés terén a maximális teljesítmény érdekében, az optimalizált égési folyamat és kipufogógáz kezelés jelentős üzemanyag fogyasztáscsökkenést eredményez, az alacsonyabb üzemi hőmérséklet pedig nagyobb tartósságot és hosszabb szervizciklusokat jelent” – mondta el Várkonyi Bence, az Invest Kft. kereskedelmi vezetője.

Kormányautomatika bemutató, Ford Ranger tesztvezetés és gépkezelői verseny színesíti majd a szántóföldi bemutatót. A résztvevők kipróbálhatják, milyen precízen dolgoznak GPS vezérléssel és anélkül.

Invest Gyakorlati Mega Show
Április 3. Balatonszabadi, Tengeri Kft., Kossuth út 26.
Április 5. Egyek, Vadász Panzió, Tiszaszőlő út 4.
A vendéglátás tervezhetősége érdekében kérjük, regisztráljon: www.investkft.hu