Mezőgazdasági gép és gépészet hírek

A hír megjelenési dátuma:
1 hét
1 hónap
3 hónap
1 év
Érdekelnek a legújabb traktorok, mezőgazdasági gépek és nagyhaszon gépjárművek? Gépészet rovatunkban megismerheted a legújabb fejlesztéseket, megoldásokat a mezőgazdasági géppiacon.
Ennyit spórolhat egy precíz műtrágyaszóróval

Ennyit spórolhat egy precíz műtrágyaszóróval

2018. január 29., hétfő 09:08 Gépészet

NE a pénzét szórja… cserélje gépét precíz gazdálkodásra alkalmas mérleges, szakaszolós műtrágyaszóróra, kiemelt használtgép árral!

 • Rakodógép a kisgazdaságnak

  2018. január 28., 09:00 Gépészet

  Egy kisgazdaságban, főleg egy állattenyésztéssel foglalkozó gazdaságban az egyik legfontosabb eszköz egy rakodógép, amelyre a takarmányozásban, trágyakezelésben mindennap feladatok várnak. Most az ilyen feladatokra ideális kompakt önjáró homlokrakodókból és a traktorra szerelhető forgógémes rakodókból válogattunk hirdetéseink között.

 • Veterán John Deere traktorok a kőbányai Vásárvárosban

  2018. január 27., szombat 10:10 Gépészet

  Az AGROmashEXPO, AgrárgépShow kiállításon az „F” pavilonban a KITE Zrt. 45 éves és a John Deere traktorgyártásának 100 éves jubileuma alkalmából hazai gyűjtők által felújított veterán John Deere traktorok sora fogadta a kiállítás közönségét.

Az AGROmashEXPO/AgrárgépShow lázában telik a hét

Az AGROmashEXPO/AgrárgépShow lázában telik a hét

2018. január 27., szombat 08:00 Gépészet

Szerdán megnyitotta kapuit az AGROmashEXPO/AgrárgépShow kiállítás, így a gépészeti híreink zömét az agrárseregszemléről szóló beszámolók merítették ki, ezért összefoglalónkat is ezekkel nyitjuk.

A ZDT cserefelépítményes pótkocsik az AGROmashEXPO-n

A ZDT cserefelépítményes pótkocsik az AGROmashEXPO-n

2018. január 26., péntek 14:09 Gépészet

Kevés olyan mezőgazdasági szállítóeszközt láthatunk a kiállításon, amely felépítménycserével egész évben használható, nem csak szállításban, hanem a tápanyagvisszapótlási munkákban is. A GI-GA Farm Kft. által kiállított ZDT Mega univerzális cserefelépítményes hordozókocsi-család ennek a kategóriának az egyik ismert képviselője.

 • Továbbra is sokszínű és sikeres az AXIÁL

  2018. január 26., péntek 12:20 Gépészet

  Az AgrárgépShow második napján, 2018. január 25-én, csütörtökön került sor az AXIÁL Kft. hagyományos évértékelő sajtótájékoztatójára. A rendezvényen a sajtó és a bankok képviselőinek tartottak előadásokat a vállalat eredményeiről és terveiről.

 • A műszaki technika ma már előbbre jár, mint az agrotechnológia

  2018. január 25., csütörtök 10:14 Gazdaság

  A precíziós gazdálkodás sokak számára még ma is utópisztikus elképzelés. De olyan magyar gazdálkodó is van, aki tavasszal kipróbálhatja – Európában először – a világújdonságot, a vetéssel egy időben történő talajszkennelésen alapuló differenciált tőszámvetést.

Az AXIÁL újdonságai az AgrárgépShow-n

Az AXIÁL újdonságai az AgrárgépShow-n

2018. január 25., csütörtök 09:13 Gépészet

Az AGROmashEXPO társkiállításán, az AgrárgépShow-n, a D csarnokban az AXIÁL Kft. kiállításában számos márka újdonságaival találkozhatnak a kiállításra látogatók.

 • Megnyílt az AGROmashEXPO és AgrárgépShow!

  2018. január 24., szerda 15:50 Gépészet

  A mezőgazdasági beruházások hét év alatt, 2010 és 2017 között változatlan áron mintegy 33 százalékkal növekedtek – mondta a földművelésügyi miniszter a 36. AGROmashEXPO és a 8. AgrárgépShow kiállítás megnyitóján.

Traktorújdonságok az idei AGROmashEXPO/AgrárgépShow-ról

Traktorújdonságok az idei AGROmashEXPO/AgrárgépShow-ról

2018. január 24., szerda 15:18 Gépészet

Megnyitotta kapuit az idei AGROmashEXPO/AgrárgépShow szakkiállítás. A korábbi évek hagyományaihoz híven elsőként a kiállítás néhány traktorújdonságáról készítettünk összefoglaló beszámolót.

Tökéletes összhangban gazda és kombájn

Tökéletes összhangban gazda és kombájn

2018. január 23., kedd 08:19 Gépészet

Papp Sándor különleges kapcsolatban van a gépeivel: azok neki nem egyszerű tulajdonai, nyereségtermelő eszközei, hanem szinte testének kiterjesztései, amelyek hibátlan működéssel hálálják meg a hozzáértő törődést.

AGROmashEXPO: teljes Massey Ferguson kínálat az Austro Diesel standján

AGROmashEXPO: teljes Massey Ferguson kínálat az Austro Diesel standján

2018. január 22., hétfő 11:24 Gépészet

Vadonatúj körbálázó, árbajnok 4 hengeres traktor, kertészeti erőgépek és prémium traktorok egészen 405 LE-ig!

Egy fiatal gazda naplója: a precíziós gazdálkodás megtérülő beruházás

Egy fiatal gazda naplója: a precíziós gazdálkodás megtérülő beruházás

2018. január 16., kedd 09:46 Gépészet

Zsár Ernő növényorvos, fiatal gazda szakcikke a precíziós gazdálkodás útján megtett első lépésekről számol be. A publikáció minden termelő számára hasznos lehet, hiszen a gyakorlati megoldásokból több bevált módszert ismertet a fiatal szakember.

Vezető nélküli kiosztó kocsi, intelligens kartámasz

Vezető nélküli kiosztó kocsi, intelligens kartámasz

2018. január 13., szombat 08:00 Gépészet

Az új év második hetében két felhasználói riportot is olvashattak gépészet rovatunk követői, illetve folytattuk az AGROmashEXPO, AgrárgépShow termékfejlesztési díjjal elismert újdonságainak bemutatását.

IRATKOZZON FEL HÍRLEVELÜNKRE

[bezárás x]