Einhell TC-EN 20 E Elektromos tűzőgép

Frissítve: 2019. június 30., 10:56 | Azonosító: 1514691    

Hirdető adatai

Név: Szerszámkell Barkácsáruház
phoneTelefonszám: +36170xxxxx megjelenít
Helység: 2030 Érd, Velencei út 33.
Webcím:
Ár:
7.087 Ft +ÁFA

Leírás

Alkalmazható az 53-as típusú kapcsokhoz és a 47-es típusú szegekhez Elektronikus ütőerő az optimális munkateljesítmény érdekében Biztonsági orr: A tűzés és a köröm felengedése csak munkahelyzetben Ergonomikus fogantyú a fáradtság nélküli munkavégzéshez Biztonságos és kényelmes kezelhetőség a puha markolatnak köszönhetően Jól látható folyóiratszint jelzőAz elektromos tűzőgép TC-EN 20 E egy funkcionális allrounder az otthoni, műhely vagy kézműves terem számára.
Nagyon sokféle felhasználási területet kínál: Az otthonában az Einhell elektromos tűzőgépet papírokat összeköthetjük, új burkolatokat illeszthetünk az ülésekhez, textileket rögzíthetünk vagy kisebb javításokat tehetünk.
A hobby DIY rajongóinak kezében az elektromos tűzőgép ideális kis- és nagyméretű projektekhez: A rácsok védelme a kis mezőgazdasági házaknál nem jelent problémát, a rögzítőfólia és a szigetelőanyag is szellő.
Az optimális eredmény elérése érdekében elektronikus ütközési előbeállítás van.
A biztonsági orr védelmet nyújt a balesetek ellen: A tűzőkapcsok és a körmök csak akkor szabadulnak fel, amikor a tűzőgép a munkahelyzetben van.
A magazinszint jelzője jól látható.
Az elhúzódó feladatokhoz és az intenzív projektekhez az ergonomikus fogantyú megakadályozza a fáradtságot, és hozzájárul a felhasználóbarát fáradhatatlan működéshez.
A puha markolat biztosítja a felhasználó biztonságos és kényelmes kezelését bármilyen helyzetben.
Teljesítve 1000 kapcsokkal és 500 szegekkel.Hálózati táplálás: 220-240 V | 50 HzLövések percenként: 20Staples hossza: 6 mm - 14 mmStaples szélesség: 11,4 mmStaples vastagsága: 0,75 mmKöröm hossza: 14 mmKörömvastagság: 1,16 mm - 1,27 mm

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel és hivatkozzon az Agroinform portálra!

A mező kitöltése kötelező
Az Üzenet mező kitöltése kötelező
Kérjük, hajtsa végre az ellenőrzést!Kapcsolódó ajánlatok


[bezárás x]