Einhell TH-RH 800 E Fúró- Vésőkalapács SDS-Plus 800W / 2,5J

Frissítve: 2019. október 12., 03:56 | Azonosító: 1506563    

Hirdető adatai

Név: Szerszámkell Barkácsáruház
phoneTelefonszám: +36170xxxxx megjelenít
Helység: 2030 Érd, Velencei út 33.
Webcím:
Ár:
20.134 Ft +ÁFA

Leírás

Jellemzők Könnyű kézreálló fekvőmotoros fúrókalapács Kategóriájában nagy ütőenergiával (2,5J) SDS-Plus szerszámbefogás (bővebben) Fúrás - ütvefúrás - vésés fokozatok Jobbra balra forgás Elektronikus fordulatszám szabályozás Erőteljes, strapabíró motor - Fém belsőszerkezettel Túlterheléskor kioldó kuplung (védelem) Ergonomikus kialakítás, optimális súlyelosztás Alkalmas beton, tégla és egyéb anyagok fúrásához, véséshez Országos el- és visszaszállítási garancia (bővebben)Szállított tartozékok Pótfogantyú Koffer MélységhatárolóAjánlás Az Einhell TC-RH 800 E fúrókalapács hathatós segítség azoknak az ambiciózus vásárlóinknak, akik éreznek magukba annyi erőt és kitartást, hogy a felújítási, építési munkákat saját maguk végezzék el.
Ebben segít az Einhell vállalat,
úgy hogy egyszerű működtetésű és felhasználóbarát, ugyanakkor hatékony gépeket ad vásárlói kezébe. Az Einhell Einhell TC-RH 800 E fúrókalapács univerzális gépezet, az ütvefúróval, a fúróval, valamint a vésővel együtt- vésőrögzítővel vagy vésőrögzítő nélkül - négy funkciót tudhat magáénak.
Különlegesen nehéz feladatok ellátása gyerekjáték, mert a fúrókalapács erős ütőerő kifejtésére képes motorral rendelkezik. Az SDS-Plus tartó gyors szerszámcserét tesz lehetővé fúrónál és vésőnél egyaránt. A TC-RH 800 E fordulatszám előválasztóval felszerelt szabályozó elektronikája finoman fúr ütés nélkül is. Az egyenletes furatmélység elkészítésében az fúrókalapács fém mélységütközője van segítségünkre. Magas szintű munkabiztonsági elvárást teljesít az Einhell fúrókalapács gépe, hiszen túlterhelési csúszáskapcsolót építettek be, a fúró hirtelen beszorulása esetére, mely azonnal leállítja a gép működtetését.
A jobbos és balos menet csavarozó munkát tesz lehetővé és megkönnyíti a furatlyukból történő kihúzást. A stabil kézbentartást és pontos irányítást az fúrókalapács nagy ergonomikus markolata és bordázott kiegészítő fogantyúja szavatolja. A praktikus szállító és tároló táskában a TC-RH 800 E rendezetten és biztonságosan tárolható.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel és hivatkozzon az Agroinform portálra!

A mező kitöltése kötelező
Az Üzenet mező kitöltése kötelező
Kérjük, hajtsa végre az ellenőrzést!Kapcsolódó ajánlatok

[bezárás x]