Extol sarokcsiszoló 125mm 850W

Frissítve: 2019. július 12., 00:56 | Azonosító: 1507108    

Hirdető adatai

Név: Szerszámkell Barkácsáruház
phoneTelefonszám: +36170xxxxx megjelenít
Helység: 2030 Érd, Velencei út 33.
Webcím:
Ár:
11.898 Ft +ÁFA

Leírás

Jellemzők Ergonomikus, csúszásmentes markolatú sarokcsiszoló a kényelmes munka érdekében. Reteszeléssel ellátott kapcsoló a véletlen bekapcsolás megakadályozására.
Két oldalra felszerelhető fogantyú, a jobb és bal kezes használathoz. Szerszám nélkül állítható védőburkolat és tengely reteszelő gomb a gyors munkavégzéshez.
1 év teljes körű garancia (
(bővebben a minőségről és a garanciáról)AjánlásAz Extol Prémium lágyindítású sarokcsiszoló modellje a Master szerszámosztályban képviselteti magát. Már - már szinte vetekszik a profi gépekkel, hiszen erre a kategóriára jellemző, hogy minőségi alapanyagokból készülnek, a legújabb technológiákat tartalmazzák és megfelelnek a legszigorúbb előírásoknak, viszont elérhető árban vannak. Acél, rozsdamentes acél, színes fémek darabolása, csiszolása. Hegesztési varratok csiszolása, rozsda eltávolítás, festékeltávolítás. Betoncserép, gránit, műkő, csempe, greslap, pala, vágása és csiszolása. Faanyagok durva vágása és csiszolása.
125 mm – es tárcsaátmérővel rendelkező kis sarokcsiszoló gépe karcsú motortestet kapott, így egy kézben is biztosan tartható. Méretéhez képest nagy teljesítménye biztosítja, hogy olyan munkák is könnyedén végezhetőek segítségével, mint a fémek és építőanyagok megmunkálása. Mivel kisméretű hajtóműházzal tervezték, így a vastagabb anyagok átvágása, sem fog gondot okozni a 125 mm tárcsaátmérő ellenére sem. Terméskő, habkő, csempe vágásában is tökéletes munkaeszköz. A munkabalesetek elkerülése érdekében a gyártó a sarokcsiszoló gépet biztonsági retesszel látta el. A kényelmes munkafolyamatokat segíti a két oldalra egyaránt rögzíthető a rezgéscsillapító betéttel ellátott fogantyú. A sarokcsiszoló védőburkolatának állításához vagy levételéhez nincs szükség semmilyen külön szerszámra.Tárcsaátmérő: 125 mmFelvett teljesítmény: 850 WHálózati feszültség: 230 VÜresjárati fordulatszám: 11.000 /minTengely: M 14Hálózati kábel: 2,5 mSúly: 2,5 kgGarancia: 1 év

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel és hivatkozzon az Agroinform portálra!

A mező kitöltése kötelező
Az Üzenet mező kitöltése kötelező
Kérjük, hajtsa végre az ellenőrzést!Kapcsolódó ajánlatok


[bezárás x]