Makita EW1060HX benzinmotoros szivattyú

Frissítve: 2019. október 17., 15:56 | Azonosító: 1506812    

Hirdető adatai

Név: Szerszámkell Barkácsáruház
phoneTelefonszám: +36170xxxxx megjelenít
Helység: 2030 Érd, Velencei út 33.
Webcím:
Ár:
113.898 Ft +ÁFA

Leírás

Jellemzők Négyütemű benzinmotor Könnyen ellenőrizhető tartályok Megnövelt szivattyú teljesítmény OlajtartályAjánlásHa már egy komolyabb szivattyúban gondolkozol, amely segítségedre lehet, olyan feladatok ellátásában, mint a kertek, növények, veteményesek, optimális vízellátása, kerti kis tó vagy medence feltöltése mindenképp érdemes elgondolkozni az EW1060HX típusú benzinmotoros szivattyú megvásárlásán. Szóval,alkalmas a berendezés olyan feladatokra, mint a vízkiemelés, öntözés vagy a nyomásfokozás. Felettébb hasznos és eredményes segítőtárssá kialakítása és specifikációi teszik. Négyütemű benzinmotor hajtja, mely csendesen üzemel és alacsony a káros anyag kibocsájtása. Ólommentes benzinnel funkcionál.
Kezelése a Makita gépekhez hasonlóan egyszerű. Könnyen indul a az Easy Start rendszernek köszönhetően. A benzines búvárszivattyú elektromos gyújtású.
Fontos specifikációi melyet érdemes tudni a vásárlás előtt, hogy az emelőmagasság 45 és a maximális szívómélység 8 méter. Súly tekintetében még a könnyen mozgatható változat.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel és hivatkozzon az Agroinform portálra!

A mező kitöltése kötelező
Az Üzenet mező kitöltése kötelező
Kérjük, hajtsa végre az ellenőrzést!Kapcsolódó ajánlatok

[bezárás x]