Makita GB602W kettős köszörű

Frissítve: 2019. október 17., 17:56 | Azonosító: 1506775    

Hirdető adatai

Név: Szerszámkell Barkácsáruház
phoneTelefonszám: +36170xxxxx megjelenít
Helység: 2030 Érd, Velencei út 33.
Webcím:
Ár:
31.071 Ft +ÁFA

Leírás

Jellemzők Egyenletes futás Beépített világítás Nagyítós védőburkolat Szigetelt kapcsoló Állítható munkaasztal Tárcsaélező feltétLeszállított tartozékok Védőszemüveg
Szerelőkulcs 8 - 19
Szerelőkulcs 10 - 13
Köszörűkorong
Köszörűkorong
AjánlásMi más is jellemezhetné jobban a Makita gépeket mint a pontos, precíz tervezés és a felhasználóbarát kialakítás. Ez a kedvező árfekvésű kis Makita gép széles körű használatra tervezett remek munkaeszköz. A kettős köszörű olyan kisebb feladatokra, mint a javítás, alakkorrekciók, új csiszolások vagy vágóélek kisebb javítása, újraélezése kiválóan használható. 10 kg-os változatként kis helyigényű változat, kényelmesen elhelyezhető.
A csapágyazott főtengely korongfelfogó tárcsák közé van felerősítve a két csiszolókorong. Egyik korongja durva szemcseszerkezetű, nagyoló munkákhoz tökéletes, viszonylag gyors anyagmegmunkálást tesz lehetővé.
A másik korong finomszemcséjű; élező, finom felületi megmunkálásra való. A leadott 250W-os teljesítmény és a 2850 percenkénti fordulatszám barkácshasználatra teszi alkalmassá ezt a kettős köszörű modellt. A Makita kettős köszörű gép integrált világítással rendelkezik, így a megmunkálni kívánt munkadarab rossz látási viszonyok között is jól látható. Védőburkolata két funkciót is ellát, egyrészt védőburkolatként szolgál, másrészt nagyítóként is működik. Az munkaasztal az optimális munkavégzéshez igazítható. A nagyobb munkabiztonság támogatása érdekében Makita GB602W kettős köszörű tartozéka a védőszemüveg.

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel és hivatkozzon az Agroinform portálra!

A mező kitöltése kötelező
Az Üzenet mező kitöltése kötelező
Kérjük, hajtsa végre az ellenőrzést!Kapcsolódó ajánlatok

[bezárás x]