United Sealants Bitumen zsindelyragasztó 300ml fekete

Frissítve: 2019. június 10., 16:56 | Azonosító: 1524187    

Hirdető adatai

Név: Szerszámkell Barkácsáruház
phoneTelefonszám: +36170xxxxx megjelenít
Helység: 2030 Érd, Velencei út 33.
Webcím:
Ár:
850 Ft +ÁFA

Leírás

Leírás:
Az United Sealants Bitumen egy, használatra kész, oldószeres tömítő massza. Az építőiparban víz, pára, nedvesség elleni szigetelésre alkalmas bitumenes paszta. Zsindelyek, tetőfedőelemek (kerámia és betoncserép), tetőlemezelések (lapos és hullámos), valamint beton rések, szigetelőlapok és esővíz-csatornák hézagainak tömítésére használható. Vízszigetelő membránok javításához, kirepedt bitumenes lemezek tömítésére, csatorna csatlakozások tömítésére. Lyukak és lékek gyors javítására.Tulajdonságok:
Könnyű alkalmazhatóság Oldószer tartalom Jó tapadás nedves felületre VízállóAlkalmazás:
Jól tapad fémekhez (alumínium, galvanizált fémek), fához, kőhöz, téglához (pl. klinker), betonhoz, csempéhez, üveghez, polisztirolhoz. Víztaszító, UV- és időjárásálló, jól tapad függőleges, nedves felületeken is.Nem ajánlott: terméskövekhez (gránit, márvány, mészkő, homokkő), PE-, és PP ragasztáshoz, rézre és foncsorozott felületekre. Nem alkalmas akváriumok és terráriumok tömítésére, ragasztására. Struktúrális üvegfelületek tömítésére és ragasztására sem alkalmas. Ne érintkezzen közvetlenül élelmiszerrel, nem alkalmas az orvosi és gyógyszerészeti alkalmazásokhoz.
Alkalmazási hőmérséklet: +1°C-től +30°C-igFelület típusok: valamennyi szokványos felületreElőkezelés: nem szükséges - javasolunk egy előzetes összeférhetőségi vizsgálatotFelület állapota: tiszta, száraz, por- és zsírmentesHőellenállás: -35°C és +130 °C közöttKiszerelés: 300ml kartus
Dokumentumok:

us_bitumen_300ml_t_0.pdf
united_sealants_bitumen_zsindelyragaszto_300ml_b_0.pdf

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel és hivatkozzon az Agroinform portálra!

A mező kitöltése kötelező
Az Üzenet mező kitöltése kötelező
Kérjük, hajtsa végre az ellenőrzést!Kapcsolódó ajánlatok


[bezárás x]