Wolfcraft 90 fokos sarokrögzítő ,csavaros

Frissítve: 2019. április 19., 04:55 | Azonosító: 1521863    

Hirdető adatai

Név: Szerszámkell Barkácsáruház
phoneTelefonszám: +36170xxxxx megjelenít
Helység: 2030 Érd, Velencei út 33.
Webcím:
Ár:
9.039 Ft +ÁFA

Leírás

Egyszerű, de mégis találó
szerkezet, mely nem más, mint két erős satu egymáshoz képest 90 fokban
elhelyezve. Ezáltal lehetőséged van akár 45, akár 90 fokos gér-vágást is végezhetsz a kialakított nútoknak köszönhetően.
Egészen nagy tartományban képes befogni a munkadarabot, akár 65 mm vastagságban is. Akár egyszerre két különböző vastagságot is beállíthatsz a két satuban.
A szorítót egyszerűen az asztalhoz tudod csavarozni. Segítségével 90 fokban, tehát derékszögben tudod tartani, és erősen meg is fogni a két munkadarabot, így nyugodtan fúrhatod, csavarozhatod, szegelheted, hegesztheted őket, nem fognak elmozdulni.A képen figyeld meg, hogy a satuk menetmegvezető felületének egyik oldalán van egy kis zöld gomb. Ennek segítségével nem kell mindig a
teljes menetet végigcsavarnod, ha nagymértékű méretváltást szeretnél, hanem egyszerűen csak benyomva tartod ezt a gombot, és akkor szabadon a kívánt méretre állíthatod a szorítási méretet. Újra visszaengedve a gombot, ismét a csavarással szoríthatsz. Hívhatjuk menetoldó gombnak is!Nemcsak sarok, hanem T-kötések szorításakor is használható!Akár egyszerű satunak is használhatod. A satupofákon keresztnút található a hengeres tárgyak befogására, és egy felső nút helyezkedik el a lemezek részére.A szerkezet és a pofák olyan anyagból készültek, hogy ne okozzanak sérülést a munkadarabon.
anyaga: öntött alumíniumbefogási mélység: max. 65 mm pofaszélesség: 68 mm

Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel és hivatkozzon az Agroinform portálra!

A mező kitöltése kötelező
Az Üzenet mező kitöltése kötelező
Kérjük, hajtsa végre az ellenőrzést!Kapcsolódó ajánlatok


[bezárás x]