• Az Adataim menüpont alatt található Cégadatai opcióra kattintva szerkesztheti a cégadatokat. A cégadatok megváltozása esetén értesítő e-mailt igényelhet az E-mail előtti jelölőnégyzetre kattintva.


• A cégadatok között szerepel a Név, Utca, Postafiók, Irányítószám/ Helység, Ország, Régió, Telefonszámok, Fax, E-mail, Honlap és a Céglogó. Kérjük, törekedjen arra, hogy a lehető legtöbb adatot megadjon az űrlapon. Értelemszerűen, ha pl. nincsen postafiókja, vezetékes telefonszáma, fax elérhetősége vagy saját honlapja, a vonatkozó mezőket nem kell kitölteni.

A cég rövid leírása mezőben adja meg az Ön által legfontosabbnak ítélt jellemzőket, tevékenységi köröket, lényeges információkat. Törekedjen a tömör, lényegre törő megfogalmazásra.


A Kapcsolattartók szerkesztését két úton éri el: vagy az Adataim/ Kapcsolattartó(k) menüponton keresztül, vagy a cégadatok szerkesztő űrlapján.

Kattintson a Kapcsolattartó(k)-ra. Amennyiben új személyt szeretne a listához csatolni, válassza ki a megnyitott oldalon látható zöld sávban az Új kapcsolattartó hozzáadása lehetőséget.
GéppiacEgy új űrlap lesz látható, amely az új Kapcsolattartó Nemét, Kereszt-és vezetéknevét, E-mail címét és Telefonszámát tartalmazza. Töltse ki az üres mezőket a lehető legpontosabb információkkal. Az űrlaphoz csatolhat Képet, ennek tartalma lehetőleg a kapcsolattartóra vonatkozzon. A kép feltöltése nem kötelező. A kép maximális mérete 800X600 lehet.

Utolsó lépésként jelölje meg a választott nyelv előtti négyzetbe történő egyszeri kattintással a kapcsolattartási Nyelvet, majd mentse el az űrlapot. A Megszakítás gombot csak akkor válassza, ha mégsem kíván új kapcsolattartót feljegyezni. Ekkor minden beírt adat törlődik.
GéppiacA cégadatokat tartalmazó űrlapra visszatérve kiválaszthatja az előre megadott listából, hogy a cég melyik Működési területen tevékenykedik. Egyszerre több terület is megjelölhető.
GéppiacVálassza ki a Működési terület fül mellett található Hivatalos értékesítési partner fület. Az itt megjelent mezőbe az Ön által hirdetett gép márkáját kell feltüntetni. Kezdje el írni a márkanevet, majd a megjelenő listából válassza ki egy klikkel.
Géppiac• Adja meg Felhasználónevét és Jelszavát. A Jelszó (ismét) mező kitöltése kötelező, a megadott jelszó ellenőrzését szolgálja. A rendszer itt azt a felhasználónevet és jelszót kéri, amellyel a felhasználói fiókját regisztrálta.

• Az International legördülő menüjében jelölje be azt a nyelvet, amin a hirdetései megjelennek.

• Az űrlap kitöltésének végeztével kattintson a Mentés gombra, így minden változtatás érvényessé válik.