1. Reklámok/ Újsághirdetések és Kereskedői hírek
A baloldalon lévő kezelőpanelben a Reklámokhoz tartozó menüpontokból elsőként válassza ki az Újsághirdetéseket.
GéppiacAz Újsághirdetések között azokat a kiadványokat találja, amit az Ajánlataim/ Előjegyez pontban is. Lehetősége van a listában megjelent szakmai kiadványok nyomtatott változatának megvásárlására. Ha meg szeretné vásárolni, kattintson a Kontingens vásárlása opcióra.

Navigáljon a Reklámok/ Kereskedői hírekre. A megjelenő oldal német nyelvű. A Landwirt.com olyan lehetőséget ajánl fel, amellyel segítheti a hirdetett gépek hatékonyabb kereskedelmét. A hirdetési feltételek a menüpont alatt megtalálhatóak.

2. Szolgáltatások
Szolgáltatásaink között talál Link készítőt, Súgót és egy Machinenpreise menüpontot.

A Link készítő segítségével olyan keresőfelületet hozhat létre, amellyel az Ön által feltöltött hirdetések között böngészhet az érdeklődő.

• Az International pontban a legördülő menü segítségével válassza ki, hogy milyen nyelvű legyen a keresőfelület. Adjon meg egy tetszőleges Színt, melynek Színkódját a rendszer automatikusan generálja. Válasszon egy lehetőséget a Kiadás pontban a következők közül: Áttekintés /Kulcsszavas keresés/ Kategóriák. Végül kattintson az Előállítani gombra. GéppiacMegjelenik egy generált link, melyet másoljon le (Jobb egér/Másolás), és illesszen be (Jobb egér/Beillesztés) egy új böngészőlap címsorába. Az itt látható keresőfelületet - a linket másolva-  bárkivel, bármikor megoszthatja, segítve a hirdetések közötti hatékony eligazodást.GéppiacA Machinenpreise arra hivatott, hogy folyamatos és átfogó kutatást végezzen a piaci adatokra alapozva, majd elemezze ezeket. Ennek segítségével a gépek értékét valós piaci árakra alapozva állapíthatjuk meg.