AGROINFORM

PROMÓCIÓS JÁTÉK

RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZAT

1. A promóciós játékot az Opal Média és Kommunikáció Betéti Társaság (1149 Budapest, Angol u. 34., Cg.: 01-06-774418, adószám: 22300542-2-42) szervezi az AGROmashEXPO rendezvényre. A promóciós játék feltétele jelen Részvételi és Játékszabályzat elfogadása.

2. A játék időtartama: 2017. január 12. 0:00 perctől – 2017. január 23. 23:59 percig

3. A játékban való részvétel módja és általános feltételei: a játékban a www.agroinform.com/hirlevel_feliratkozas oldalon kell regisztrálni, majd sorsolás alapján választjuk ki a szerencsés személyeket.

A játékban nem vehetnek részt az Opal Média és Kommunikáció Betéti Társaság tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, mindezek a 2013. évi V. törvény (Ptk.) 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói, valamint mindazok a személyek, akik jelen promóciós játék létrehozatalában és kivitelezésében részt vettek.

A játékban történő részvételre való jelentkezés a www.agroinform.com/hirlevel_feliratkozas oldalon történik, a feliratkozásra kattintással, illetve egy név, és email cím megadásával. A résztvevő a jelentkezéssel egyúttal hozzájárulását adja ahhoz, hogy nyertessége esetén 6. pontban meghatározott személyes adatai az ott megnevezett módon közzétételre kerüljenek.

A személyes adatok kezelésének részletes szabályaival kapcsolatban részletes tájékoztató található a https://www.agroinform.hu/gazdasag/adatvedelmi-nyilatkozat-20211 linken.

4. Nyeremények: a játék időtartama alatt a játékban részt vevők között 1000 darab AGROmashEXPO belépőjegyet sorsolunk ki. A díjjal kapcsolatos adóterhek kiegyenlítését a szervezők vállalják. Minden jegy a nyereményjáték időtartama alatt összesen 1 (egy) alkalommal kerül kisorsolásra.

5. A sorsolás időpontja, helyszíne: A sorsolásra az alábbi időpontban kerül sor: 2017. január 24. 10:00 , Opal Media és Kommunikáció Bt. telephelye.

A sorsolás helyszíne: 1149 Budapest, Angol u. 34.

6. Nyertesek: a sorsolás alkalmával a szervező 1000 db nyertest sorsol ki. A sorsolást követően a nyerteseket a szervező a regisztrációkor megadott e-mail címen e-mailben a sorsolást követő 48 órában 3 alkalommal értesíti.

A nyeremény átvételére kizárólag személyesen, a személyazonosság igazolásával, 2016.01.27-01.30 közötti bármelyik napon, az AGROmashEXPO rendezvényen lehetséges a bejáratnál. A nyeremény át nem ruházható, és csak egyszeri használatra jogosít fel.

A nyertes kártérítésre nem jogosult, amennyiben a nyeremény átvételére nem kerül sor.

A nyeremény készpénzre nem váltható át.

A nyeremény másra nem ruházható át.

Amennyiben a nyertes cselekvőképessége korlátozott, vagy cselekvőképtelen, a nyeremény átvételére kizárólag törvényes képviselőjével együttesen jogosult.

8. Egyéb rendelkezések: az Opal Média és Kommunikáció Betéti Társaság jogosult arra, hogy jelen promóciós játékot bármely időpontban bármilyen technikai, kereskedelmi vagy működési okból megszüntesse vagy a jelen játékszabályzatot megváltoztassa, ebben az esetben gondoskodik a játék résztvevőinek megfelelő tájékoztatásáról. A játékszabályzat módosítása a Weboldalon történő közzététellel válik hatályossá.

Az Opal Média és Kommunikáció Bt. a hibásan vagy hiányosan megadott adatokkal kapcsolatban felmerülő bármilyen kárért felelősséget nem vállal.

Az Opal Média és Kommunikáció Bt. kizár mindenféle, a jelen promóciós játék esetleges hibájából, hiányosságából, hibás működéséből eredő kártalanítás vagy kártérítés iránti igényt.

Budapest, 2017. január 10.