Hétfői előrejelzés:

Változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütés várható. Napközben már inkább csak az északi, északkeleti határvidéken alakulhat ki néhol zápor. Az északnyugati szél megélénkül, több helyen meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 21 fok között alakul.

Várható előrejelzés keddre:

Északon változóan felhős lesz az ég, délen túlnyomóan derült időre számíthatunk. Számottevő csapadék nem valószínű. A déli, délnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.Kocsi Szilárd

Vajon tudunk-e dolgozni a héten? – fotó: Kocsi Szilárd

Szerdán várható időjárás:

Eleinte kevés lesz a felhő, sok napsütés várható, majd északnyugaton, északon időnként erősen megnövekszik a felhőzet. Északon, nyugaton néhol zápor kialakulhat. A déli, délnyugati szél többfelé megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.

Csütörtöki előrejelzés:

A fátyol- és gomolyfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható, elszórtan alakulhat ki zápor. A délnyugati szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 5 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu megújult Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat főtámogatója: ADAMA Hungary Zrt., további támogató: Auditker Kft.