Ma este nyugat felől átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet. Az éjszaka első felében inkább a Dunántúlon, majd az éjszaka második felében a Dunától keletre is egyre több helyen várható zápor, zivatar. Néhol heves zivatar, illetve felhőszakadás is kialakulhat. A szél egyre nagyobb területen északnyugatira fordul és megerősödik, zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet késő este 19 és 25, hajnalban 15 és 21 fok között valószínű.

faHolnap napos időre számíthatunk – fotó: Shutterstock

Csütörtökön nyugat felől gyorsan csökken a felhőzet, alapvetően napos, csapadékmentes idő várható, csupán délelőtt északkeleten fordulhat elő még zápor, esetleg zivatar. Az északnyugati szél nagy területen megerősödik, néhol viharos széllökések is lesznek, csak estére mérséklődik a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban 15 és 21, kora délután 23 és 28 fok között valószínű.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu megújult Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat támogatói az ADAMA Hungary Zrt. és az Auditker Kft.