Szerda

Jelentős változásra nem számíthatunk időjárásunkban. Elsősorban napos, gomolyfelhős időre van kilátás. A nyugati megyékben, az Északi-középhegységben és az Észak-Alföldön fordulhatnak záporok, zivatarok. Többfelé megélénkül, helyenként megerősödik az északnyugatira, északira forduló szél. Zivatar környezetében is számítani kell átmeneti szélerősödésre. A legmagasabb nappali hőmérséklet 28 és 34 fok között várható.

Csütörtök

Marad a többnyire napos idő kevés gomoly- és fátyolfelhővel. Legfeljebb egy-egy zápor fordulhat elő. Az északi szelet helyenként élénk lökések kísérik. A hajnali 13, 19 fokról délutánra 26 és 32 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Péntek

Kevés gomolyfelhő képződés mellett sok napsütés várható. Legfeljebb a nyugati határvidékre sodródhat be egy-egy zápor, esetleg zivatar. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet hajnalban 11 és 19, a legmelegebb délutáni órákban 27 és 33 fok között várható.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában!

Indexkép: pixabay.com