Többnyire erősen felhős vagy borult idő várható, csak délutántól vékonyodik, szakadozik a felhőzet északkelet felől. Több helyen várható csapadék, legkisebb eséllyel északkeleten. A déli megyékben lehet eleinte még eső, másutt már döntően havas eső, hó lesz a jellemző. Az északkeleti szél az Északi-középhegység és az Észak-Alföld térségében olykor megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +4 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 0 és +5 fok között várható.

Napi csapadék térkép (további térképekért kattintson ide).

időjárás

A napi csapadék térkép az aznap, 24 óra alatt várható csapadék mennyiséget mutatja milliméterben a 19 megyeközpontra vonatkozóan. A további településekre vonatkozóan szín mutatja a várható csapadék mennyiséget (a zöld 0-3 mm, a sárga 3-7 mm, a narancssárga 7-12 mm, a piros az ennél nagyobb mennyiséget jelöli).

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu megújult Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat támogatója az Auditker Kft.