Hétfő:

Eleinte délnyugat kivételével napos idő lesz, majd mindenütt megnövekszik a felhőzet. Estétől dél felől egyre többfelé várható havazás, havas eső, délkeleten, keleten eső is. Az északkeleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2, -10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 7 fok között alakul.

Keddi előrejelzés:

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Többfelé várható havazás, délkeleten, keleten havas eső, eső is eshet. A keleti, északkeleti szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +5 fok között alakul.

Várható időjárás szerdán:

Többnyire erősen felhős vagy borult lesz az ég. Többfelé várható havazás, délkeleten, keleten havas eső, eső is eshet. A keleti, északkeleti szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +1, -4, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +5 fok között alakul.

Egyelőre még felesleges felébreszteni a traktorokat a téli álomból – fotó: Agroinform.hu / Igric Dominika

Csütörtöki előrejelzés:

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, északon, északkeleten lesz szakadozottabb a felhőzet. Délen többfelé, északon helyenként várható havazás, délkeleten, keleten havas eső, eső is lehet. Az északi, északkeleti szél megélénkül, több helyen helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet -1, +5 fok között alakul.

Péntek:

Eleinte erősen felhős lesz az ég, majd észak felől felszakadozik a felhőzet. Északon nem valószínű csapadék, délen kezdetben még többfelé valószínű havazás, majd ott is megszűnik. Az északi, északkeleti szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet -2, +3 fok között alakul.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat támogatója az Auditker Kft.