Országos előrejelzés: hétfő reggeltől hétfő éjfélig

Eleinte napos idő lesz, majd a déli óráktól erőteljes a gomolyfelhő-képződés, és zápor, zivatar is várható. Szélerősödés főként zivatarban lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között valószínű.

Keddi előrejelzés

Eleinte több lesz a felhő, majd napközben már gyengébben és erősen felhős időszakok egyaránt lesznek. Kezdetben több helyen, majd egyre inkább keleten valószínű zápor. A nyugati, északnyugati szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 10 és 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 24 fok között valószínű.

Szerdai időjárás

Többnyire napos idő valószínű változó mennyiségű és vastagságú felhőzettel, néhol lehet záporeső. A nyugati, délnyugati szél megélénkül, néhol meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 23 és 28 fok között valószínű.

Színek harmóniája – verőfényes időben folynak a munkák – fotó: Agroinform.hu

Előrejelzés csütörtökre

Eleinte kevés lesz a felhő, több órára kisüt a nap, majd északnyugat felől erősen megnövekszik a felhőzet. Több helyen várható eső, záporeső. Az északira, északnyugatira forduló szél megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 19 és 25 fok között várható.

Péntek

Felszakadozik a felhőzet, és a gomolyfelhők mellett több órára kisüt a nap, elszórtan alakul ki záporeső. Több helyen megerősödik az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 15 és 20 fok között valószínű.

Előrejelzés szombatra

Gyakran lesz erősen felhős az ég, és több helyen valószínű zápor. A délkeleti szél helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.