Országos előrejelzés: vasárnap estétől hétfő reggelig

Kissé és közepesen felhős ég valószínű, foltokban köd képződik. Néhol kisebb eső, szitálás előfordulhat. Mérsékelt marad a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 12 fok között alakul.

Hétfő reggeltől hétfő éjfélig várható:

Erősen felhős vagy borult lesz az ég, és az északkeleti országrész kivételével több helyen várható eső, zápor. Az északkeleti, keleti szél helyenként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 8 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Előrejelzés keddre:

Nyugaton és középen többnyire erősen, a keleti megyék felett változóan felhős lesz az ég. Elsősorban a Dunántúlon és a Duna-Tisza közén eső, zápor is előfordulhat. A keleti, északkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9 és 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 24 fok között alakul.

Ha más munkával nem is haladunk ilyenkor, de legalább a gépek lemosása megtörténik... – fotó: Klézli Gábor

Időjárás szerdán:

Változóan felhős lesz az ég, de a Dunántúlon hoszantartó erősen felhős időszakok is lehetnek, és elsősorban ott alakulhat ki több helyen eső, zápor. A keleti, délkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul.

Országos előrejelzés: csütörtök

Változóan felhős lesz az ég a Nyugat-Dunántúlon több, másutt kevesebb felhővel. Elsősorban a Dunántúlon alakulhat ki elszórtan eső, zápor. A keleti. északkeleti szél megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 6 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 22 fok között alakul.

Várható idő pénteken:

Gyengén felhős idő várható sok napsütéssel. Csapadék nem valószínű. Mérsékelt marad a változó irányú szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 10, a legmagasabb nappali hőmérséklet 18 és 23 fok között alakul. Hajnalban helyenként - főleg a fagyzugos helyeken - talajmenti fagy is lehet.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu megújult Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat támogatói az ADAMA Hungary Zrt. és az Auditker Kft.