A mostani helyzetben az eddiginél is fontosabb hiteles forrásból értesülni a friss hírekről, ezért újra heti két alkalommal, hétfőn és pénteken jelentkezik az Agroinform Híradó a Facebook csatornánkon. A hétfői élő adásban a hét legfontosabb eseményeiről beszélgettek kollégáink. Alkalmazkodva a jelenlegi állapotokhoz és a járványügyi ajánlásokat maximálisan szem előtt tartva, a műsorba kollégáink és más vendégek otthonukból kapcsolódnak be.

Az Agroinform.hu jól ismert szerkesztője, Balog Tamás „vendégei" Igric Dominika, szerkesztő-riporter és Simon Péter videós kollégáink voltak, valamint élőben kapcsoltuk Nagy Szabolcs, állattenyésztőt Ausztriából. Mutatjuk, miről nem érdemes lemaradni:

Hó alatt az ország, hiába várjuk a felmelegedést

Most mindenkit kicsit lázban tart a szokatlan időjárás, ezért kollégáink beszámolója, illetve olvasói videók alapján tájékozódtunk, hogy mi a helyzet országszerte.

Hogyan folynak a munkák? Ti küldtétek videók

Nem maradhattak el a jobbnál jobb olvasói videók az aktuális munkákról. Láthattok munka közben New Holland TM155 traktort és Hardi Commander permetezőt, emellett Rába, John Deere, és Fendt gépeket tavaszi magágykészítés közben.

Élő kapcsolás Ausztriából, ahol egy magyar állattenyésztő dolgozik

Nagy Szabolcsot kérdeztük a munkájáról, arról, hogy mennyire érződik a koronavírus- járvány hatása Ausztriában, milyen a hangulat a szomszédos országban és haza akar-e jönni.

Hiány van-e a védőruha, maszk és a kesztyű piacán?

Kollégáink osztják meg tapasztalataikat.

Újabb sikeres összefogás a gazdavilágból

Támogassuk a termelőket! Lehetőség szerint ételeink mellé válasszunk magyar borokat és gyümölcsleveket, ezzel segítve a magyar gazdálkodókat. Tartsuk életben közösen a magyar gyümölcstermelőket, szőlészeket és borászokat!

Nézd meg a teljes adást és kövesd a Facebook oldalunkat, ahol minden friss hírről beszámolunk!

Kérdéseidet és észrevételeidet örömmel fogadjuk kommentben. Vagy írd meg nekünk e-mailben, hogy miről hallanál szívesen a következő adásban, küldj be fotót és videót vagy akár jelentkezz az Agroinform Híradóba a video@agroinform.hu e-mail címen!