Ma éjszaka kezdetben erősen felhős vagy borult lesz az ég, több helyen valószínű eső, zápor, főként a középső és keleti területeken zivatar. Hajnalban már északnyugaton jelentősen csökken a felhőzet, és elsősorban a Tiszántúlon lehet még csapadék. Szélerősödés csak zivatar környezetében várható. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18 fok között várható.

időjárás

Reggelre megszűnik az esőzés – fotó: István Erik

Csütörtökön délen és keleten is jelentősen csökken a felhőzet, és országszerte napos idő valószínű gomolyfelhőkkel. Délelőtt a Tiszántúlon még egy-egy zivatar kialakulhat, délután már csak néhol lehet záporeső. Az északnyugati, nyugati szél megélénkül, néhol megerősödik, zivatarok környezetében átmenetileg viharos széllökések is előfordulhatnak. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 18 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet 25 és 30 fok között valószínű.

Aktuális időjárás-előrejelzésünket 24 órás, 5 és 30 napos, valamint település szerinti bontásban, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt megtalálja az Agroinform.hu Időjárás rovatában!

Az időjárás rovat támogatója az Auditker Kft.