A PREGA konferencián a résztvevők választ kaphatnak arra, hogyan milyen stratégiák mentén érdemes fejleszteniük saját gazdaságukat. A két napos agrárdigitalizációs rendezvény megújult programmal, még több gazdálkodói tapasztalattal, egyedülálló networking lehetőséggel és most először önálló workshop délutánnal jelentkezik 2023-ban.

PREGA

Utolsó helyek! A kedvezményes jegyek már csak januárban érhetők el!
Jelentkezz a PREGA 2023 Konferenciára időben a PREGA.hu oldalon.

Kiemelt nemzetközi előadók:

A világon elsőként, az angliai Harper Adams Egyetem mérnöki stábjának tagjai olyan kísérletsorozatot indítottak el, amely során emberi kéz érintése nélkül, távirányítással zajlik a gabonatermesztés.

A 2023-as PREGA Konferencián a projekt vezetője, Kit Franklin, az angliai Harper Adams Egyetem adjunktusa fogja beavatni a részletekbe a rendezvény résztvevőit, beszélni fog a farm felépítéséről, beavat a működtetés részleteibe és ismerteti a projekt eddigi eredményeit.

Kit Franklin

Kit Franklin, a Hands Free Hectar projekt vezetője – Fotó: digitalag.events

Világszenzáció a 2023-as PREGA-n – nézze meg a Hands Free Hectar projekt videós előzetesét:

2023-ban a Nemzetközi Precíziós Mezőgazdasági Társaság (ISPA) elnöke is előadást tart a PREGA Konferencián. A nemzetközi szakmai közönség által elismert John P. Fulton egyesületi tisztsége mellett a The Ohio State University professzora. Szakterületei: gépautomatizálás és a tápanyag-kijuttatás technológia. John Fulton "Nitrogéngazdálkodás és változtatható vetőmagmennyiség: szükséges adatok a sikeres gazdálkodáshoz" címmel tart előadást a konferencia első napján.

John Fulton

John P. Fulton, a Nemzetközi Precíziós Gazdálkodási Egyesület (ISPA) elnöke – Fotó: www.ispag.org

Mindkét angol nyelvű előadást szinkrontolmácsolással követheti végig a közönség.

Kihívásokból jutott idén nem kevés, de válaszokból is akad elég

Az idei év kihívásai, az aszálykár, magas műtrágyaárak, hektikus terményárak, magas infláció és  kamatkörnyezet, akadozó ellátási láncok új elvárásokat támasztanak a gazdálkodásban is. A konferencián tájékozódhatsz arról, hogy milyen új technológiai, finanszírozási és támogatási lehetőségek adhatnak választ a kérdésekre, és tehetik kevésbé bizonytalanná a gazdálkodást.

Precíziós tudás kezdőknek és haladóknak: fókuszban a 2030-ra kitűzött fenntarthatósági célok és az új KAP

A szakmai program összeállítása során célunk, hogy azok a gazdálkodók, agrárvállalkozók is új információt kapjanak, akik már évek óta alkalmaznak digitális megoldásokat, és azok is, akik most ismerkednek a precíziós gazdálkodással és az agrárdigitalizáció további területeivel.

PREGA

A 2022-ben megrendezett PREGA-n dr. Feldman Zsolt, az Agrárminisztérium államtitkára mondott köszöntőt – Fotó: Agroinform

A konferencia azoknak az agrárvállalkozásoknak szól, akik a precíziós pályázat keretein belül vagy attól függetlenül fejlesztenek, beruházásokat terveznek az előrelépéshez.

A gazdálkodói tapasztalatok kiemelt helyet kapnak a programban, mivel minden technológiai innováció értéke abban nyilvánul meg, hogy mi hasznosul belőle a gyakorlatban. Precíziós sikertörténetek címmel önálló szekciót indítunk, ahol gazdálkodók osztják meg több éves tapasztalataikat, és bemutatják a gyakorlatban már működő fejlesztéseiket.

Milyen további újdonságok lesznek a 2023-as PREGA konferencián?

 • -50%! Új, extra, kedvezményes jegyárak. Már elindult az előregisztrációs felület a PREGA.hu oldalon, ahol részletesen tájékozódhatsz a különböző kedvezményes jegyárakról.
 • Nyomtatott kiadvány helyett PREGA mobil applikáció segít eligazodni a helyszínen.
 • Gyakorlati tudásmegosztás workshop formában is.
 • Nagyobb kiállítói és előadói terek.
 • Kibővül a tematika az új KAP magyar gazdákat érintő legfontosabb tudnivalóival.

Ami változatlan:

 • Közel 70 szakmai előadás: gyakorlati tapasztalatok, értékes, személyesen átadott szakmai tudás
 • Szekciószervezőkkel egyeztetett, gyakorlatban hasznosítható előadások
 • 2 napos program
 • Networking Magyarország vezető agrárdigitalizációs szakembereivel
 • Exkluzív, az ország minden részéről jól megközelíthető helyszín az M0 mellett
 • A kiállítás és konferencia mellett Közép-Európa egyik legnagyobb wellness komplexum szolgáltatásai is elérhetőek
 • Kiváló minőségű catering az étteremben és a kávé szünetekben
 • Prémium autómárkák tesztautóinak bemutatója
 • Ingyenes parkolás, közvetlenül a komplexum mellett
 • Networking és party: stand-up comedy est, borkóstolóval, ízletes vacsorával, DJ-vel, jótékonysági programmal

Időpont és helyszín:

2023. február 8-9. és február 7.: workshopdélután
Budapest, Aquaworld Resort, Közép-Európa egyik top wellness helyszíne és konferencia központja

A részletes program megtekinthető ide kattintva.

Friss információkért és jegyfoglalásért látogass el a prega.hu oldalra!

PREGA

Kiállító partnereink:

ABZ Drone Kft., Agreena Aps, Agro Aim Hungária Kft.,  Agrofeed Kft., AgroVIR, Agro-Way Agricultural Multirotor Hungary Kft., Altoterra Kft., Avansys Consulting, Axiál Kft.Bayer Hungária Kft., Bloomair Service Kft., Creatiger Kft., DAS-GEOD Kft., Delta Systems Kft., eKözig Zrt., Eurosmart Kft., Evo-farming Kft., FMC-Agro Hungary Kft., GDi Esri Magyarország Kft., GrECo Hungary Kft., HÁRI TECH Kft., HRP Europe Kft., I.S.M. Technology Kft., Kertcenter Kft., KITE Zrt., Metos Magyarország Kft., Mobil Technolgy Kft., Omikron Informatikai Kft., Plantadrone Kft., Precision Planting LLC, Senit Kft., Solar-Express Kft., STRAUTMANN Kft., STUDIUM GROUP 2020 Kft., Syngenta Magyarország Kft., T-Markt Kereskedőház Kft., Tomelilla Kft., Vaderstad Kft., Valkon 2007 Kft., VulcanAgro Kft., WAE (Isuzu), WohnderDrone Kft.